Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Επέλαση της Impala SAS στα καλλυντικά - Αναλαμβάνει τον όμιλο Ales, επενδύσεις 100 εκατ

tags :
Επέλαση της Impala SAS στα καλλυντικά - Αναλαμβάνει τον όμιλο Ales, επενδύσεις 100 εκατ
Επενδύει 100 εκ ευρώ για ανάπτυξη και προσλαμβάνει το manager που εκτόξευσε την Caudalie
Με υψηλές ταχύτητες συνεχίζονται οι επεκτατικές κινήσεις του γαλλικού ομίλου Impala SAS στον κλάδο των καλλυντικών. 
Μετά την εξαγορά της Roger & Gallet, μιας εμβληματικής μάρκας προϊόντων υγιεινής και αρωμάτων φαρμακείων, η Impala αναλαμβάνει και τις δραστηριότητες καλλυντικών του ομίλου Alès και τις κορυφαίες μάρκες του: Liérac στην κατηγορία premium αντιγηραντικής φροντίδας, Phyto, ηγέτη στη φροντίδα μαλλιών, και Jowaé, προσιτή μάρκα φυσικών προϊόντων περιποίησης.
Ο όμιλος μετά και τη νέα του κίνηση θα δημιουργήσει έναν κύκλο εργασιών της τάξεως των 200 εκατομμυρίων ευρώ, εκ των οποίων σχεδόν το 80% από διεθνείς δραστηριότητες, με τέσσερις απολύτως συμπληρωματικές εμπορικές επωνυμίες, με την καθεμία να ανήκει σε συγκεκριμένη κατηγορία καλλυντικών προϊόντων φαρμακείου.
Ο Όμιλος θα διευθύνεται από τον Stéphane Enouf, ο οποίος διοίκησε και ανέπτυξε τη μάρκα Caudalie σε όλο τον κόσμο τα τελευταία 10 χρόνια.
Εκτός από το τίμημα της εξαγοράς, η Impala θα επενδύσει περισσότερα από 100 εκατ. ευρώ για να δώσει νέα ώθηση στην καινοτομία και να ανακτήσει σταθερή και βιώσιμη ανάπτυξη.
Η Impala είναι η εταιρεία χαρτοφυλακίου επενδύσεων του Γάλλου επιχειρηματία Jacques Veyrat. Με περιουσιακά στοιχεία άνω των 4 δισεκατομμυρίων ευρώ, η Impala δραστηριοποιείται κυρίως στον ενεργειακό τομέα ως πλειοψηφικός μέτοχος της Neoen (η μεγαλύτερη ανεξάρτητη γαλλική εταιρεία παραγωγής ανανεώσιμων πηγών ενέργειας), στη βιομηχανία μέσω της Arjo Solutions και της Inexto (προμηθευτές λύσεων κατά των απομιμήσεων), και στον τομέα των καλλυντικών, ιδίως μέσω της συμμετοχής του στην εταιρεία Roger & Gallet (εμβληματική μάρκα προϊόντων υγιεινής και αρωμάτων φαρμακείου) και της Augustinus Bader (καινοτόμου μάρκας καλλυντικών βασισμένων στην κυτταρική ανάπλαση).
Η Impala επενδύει τα ίδια κεφάλαιά της, χωρίς χρονικό περιορισμό, σε έργα με μεγάλες δυνατότητες μακροπρόθεσμης οικονομικής ανάπτυξης.
 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης