Τελευταία Νέα
Διεθνή

Γαλλία - Επίθεση στο Παρίσι: Υπό κράτηση ακόμη ένας ύποπτος

Γαλλία - Επίθεση στο Παρίσι: Υπό κράτηση  ακόμη ένας ύποπτος
Συνολικά επτά είναι τα άτομα που βρίσκονται υπό προσωρινή κράτηση
Yπό προσωρινή κράτηση τέθηκε ένας πρώην συγκάτοικος του κύριου υπόπτου για την επίθεση με μπαλτά που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 25/9 στο Παρίσι μπροστά από τα παλιά γραφεία της Charlie Hebdo.
Το άτομο  τέθηκε υπό προσωρινή κράτηση στη διάρκεια της νύκτας, όπως δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο δικαστική πηγή.
Ο κύριος ύποπτος είναι ένας 18χρονος που έχει γεννηθεί στο Πακιστάν και έφθασε στη Γαλλία πριν από τρία χρόνια, ο οποίος και συνελήφθη από την αστυνομία στην πλατεία της Βαστίλλης, λίγο μετά την επίθεση που προκάλεσε τον σοβαρό τραυματισμό δύο ανθρώπων.
Παράλληλα, ήρθη το καθεστώς προσωρινής κράτησης στη διάρκεια της νύκτας για έναν δεύτερο ύποπτο, έναν 33χρονο Αλγερινό, ο οποίος βρισκόταν κοντά στον τόπο της επίθεσης, αλλά τελικά «απαλλάχθηκε από τις υποψίες» όπως διευκρίνισε η δικαστική πηγή.
Συνολικά επτά είναι τα άτομα που βρίσκονται υπό προσωρινή κράτηση, ανάμεσά τους πέντε άνδρας που βρίσκονταν σε μία από τις κατοικίες που εκτιμάται ότι χρησιμοποιούσε ο κύριος ύποπτος, στο Παντέν, κοντά στο Παρίσι.
Στο μεταξύ, ερευνήθηκαν δύο κατοικίες που εκτιμάται ότι χρησιμοποιούσε ο κύριος ύποπτος στο Σερζί και στο Παντέν, στα προάστια του Παρισιού.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης