Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Η ανιψιά του Trump μηνύει τον Αμερικανό πρόεδρο για διακεκριμένη απάτη

ΗΠΑ: Η ανιψιά του Trump μηνύει τον Αμερικανό πρόεδρο για διακεκριμένη απάτη
Η ανιψιά του Trump, Μary, μηνύει τον Αμερικανό πρόεδρο για διακεκριμένη απάτη εις βάρος της
Η Mary Trump, η ανιψιά του Donald Trump, κατέθεσε μήνυση σε βάρος του Αμερικανού προέδρου σήμερα, κατηγορώντας εκείνον και άλλα μέλη της οικογένειας ότι την εξαπάτησαν υφαρπάζοντας δεκάδες εκατομμύρια δολάρια που προέρχονταν από μια κληρονομιά.
Η μήνυση κατατέθηκε σε δικαστήριο του Μανχάταν, στη Νέα Υόρκη, σε βάρος του Donald Trump, της αδελφής του Merian Trump Barry και της εταιρείας που διαχειρίζεται την περιουσία του αδελφού του Robert Trump, ο οποίος πέθανε τον Αύγουστο, κατηγορώντας τους για "διακεκριμένη απάτη" και συνωμοσία.
Ο Jay Sekulow, ένας εκ των δικηγόρων του Trump, δεν έχει προς το παρόν ανταποκριθεί στο αίτημα να σχολιάσει σχετικά.
Στη μήνυση επαναλαμβάνονται κάποιοι από τους ισχυρισμούς που διατύπωσε η Mary Trump στο βιβλίο της "Τόσο Πολύ Αλλά Ποτέ Αρκετό: Πώς Η Οικογένειά Μου Δημιούργησε τον Πιο Επικίνδυνο Άνθρωπο στον Κόσμο" (Too Much and Never Enough: How My Family Created the World's Most Dangerous Man).
Η Mary Trump κατηγορεί τον πρόεδρο και τους άλλους εναγόμενους ότι αποφάσισαν να την "στραγγίξουν", καθώς ελίχθηκαν με στόχο να πάρουν τον έλεγχο της περιουσίας του παππού της Fred Trump, του πατέρα του Donald Trump, που πέθανε το 1999.

"Η απάτη δεν ήταν μόνο οικογενειακή υπόθεση, ήταν τρόπος ζωής", τονίζεται στη μηνυτήρια αναφορά.
Σε μια ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα από τον δικηγόρο της, η Mary Trump αναφέρει ότι οι εναγόμενοι "με πρόδωσαν καθώς εργάστηκαν από κοινού μυστικά για να κλέψουν από εμένα, λέγοντας το ένα ψέμα μετά το άλλο σχετικά με την αξία των όσων είχα κληρονομήσει και εξαπατώντας με για να δώσω τα πάντα για ένα κλάσμα της πραγματικής τους αξίας".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης