Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τσίπρας: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει χάσει τον έλεγχο, έρχονται πολιτικές εξελίξεις

tags :
Τσίπρας: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει χάσει τον έλεγχο, έρχονται πολιτικές εξελίξεις
Πολιτικές εξελίξεις λόγω της τριπλής κρίσης που βιώνει η χώρα προβλέπει ο Αλέξης Τσίπρας και τονίζει ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει χάσει τον έλεγχο και έχει αρχίσει να αποσταθεροποιείται
Πολιτικές εξελίξεις λόγω της τριπλής κρίσης που βιώνει η χώρα προβλέπει ο Αλέξης Τσίπρας και τονίζει ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει χάσει τον έλεγχο και έχει αρχίσει να αποσταθεροποιείται.
Ειδικότερα, κατά τη σημερινή 24/9  συνεδρίαση του διευρυμένου Πολιτικού Κέντρου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία («πρωινός καφές» και Προεδρείο ΚΟ) υπό τον Αλ. Τσίπρα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημείωσε ότι «η χώρα βρίσκεται μπροστά σε μια νέα συγκυρία.
Η τριπλή κρίση βαθαίνει και πυροδοτεί πολιτικές εξελίξεις.
Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει χάσει τον έλεγχο και έχει αρχίσει να αποσταθεροποιείται».
Σύμφωνα με τον Αλ. Τσίπρα, «οι εγκληματικές της επιλογές στα ζητήματα της δημόσιας υγείας, σε συνδυασμό με τον τρόπο που άνοιξαν τα σχολεία και την καθημερινότητα στα ΜΜΜ, έχει φέρει την μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας στο κόκκινο.
Η ανασφάλεια των πολιτών γενικεύεται. Και ταυτόχρονα με την υγειονομική κρίση, η οικονομική πολιτική του κου Μητσοτάκη μας οδηγεί με ταχύτητα στην κοινωνική χρεοκοπία».
«Μέσα σε όλα αυτά», συνέχισε ο Αλ. Τσίπρας, «η ανικανότητα της κυβέρνησης να σταθεί στοιχειωδώς δίπλα στους ανθρώπους που έχουν πληγεί από τις τελευταίες φυσικές καταστροφές αλλά και με το κρεσέντο υποκρισίας στα εθνικά μας θέματα και κυρίως στο Μακεδονικό, συντείνουν καθοριστικά ώστε να αρχίζει να ξεκαθαρίζει στη συνείδηση του λαού μας η πολιτική απάτη του κου Μητσοτάκη και της ΝΔ».
«Και όσοι έχουμε βρεθεί αυτές τις μέρες δίπλα στους ανθρώπους που υποφέρουν αυτό το διάστημα, το έχουμε διαπιστώσει» υπογράμμισε ο Αλ. Τσίπρας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης