Τελευταία Νέα
Διεθνή

Azar (HHS): Σήμερα ο Trump θα κάνει μια μεγάλη ανακοίνωση - Θα αφορά το σύστημα υγείας στις ΗΠΑ

tags :
Azar (HHS): Σήμερα ο Trump θα κάνει μια μεγάλη ανακοίνωση - Θα αφορά το σύστημα υγείας στις ΗΠΑ
Οι νεκροί λόγω κορωνοϊού ανέρχονται στις ΗΠΑ στους 202 χιλ, ενώ έχει καταγραφεί έξαρση των κρουσμάτων σε περισσότερες από 20 Πολιτείες
Σήμερα ο αμερικανός πρόεδρος D. Trump θα κάνει μια μεγάλη ανακοίνωση.
Και θα αφορά το σύστημα υγείας στις ΗΠΑ.
Αυτό προανήγγειλε ο αμερικανός Υπουργός Υγείας, Alex Azar, χωρίς να προσιορίσει τι ακριβώς θα πει ο αμερικανός πρόεδρος.
Υπενθυμίζεται εδώ ότι οι νεκροί λόγω κορωνοϊού ανέρχονται στις ΗΠΑ στους 202 χιλ, ενώ έχει καταγραφεί έξαρση των κρουσμάτων σε περισσότερες από 20 Πολιτείες.
Ήδη τα επιβεβαιωμένα κρούσματα έχουν ξεπεράσει τα 6,94 εκατομμύρια, την ώρα που τουλάχιστον 22 Πολιτείες αναφέρουν αύξηση των νέων μολύνσεων, εκ των οποίων οι περισσότερες στα Μεσοδυτικά της χώρας.
Πρόκειται για μια ανησυχητική εξέλιξη, καθώς την περασμένη εβδομάδα, μόλις 9 Πολιτείες ανέφεραν αύξηση κρουσμάτων.
«Μπαίνουμε στο φθινόπωρο και στον χειμώνα, και αυτό σημαίνει ότι θα είμαστε περισσότερο σε κλειστούς παρά σε ανοιχτούς χώρους.
Πηγαίνοντας προς τα εκεί, θα ήθελα να δω τον ημερήσιο αριθμό κρουσμάτων να μειώνεται και να μην είναι κολλημένος στα 30.000 με 40.000» υποστήριξε ο Αμερικάνος λοιμωξιολόγος Anthony Fauci, τη στιγμή που ανησυχία επικρατεί και για το συγχρωτισμό του κορωνοϊού με την εποχική γρίπη.
Σημειώνεται ότι προβλέψεις του πανεπιστημίου της Washington κάνουν λόγο για άλλους 150.000 θανάτους τους επόμενους τρεις μήνες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης