Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Έκτακτη Ενημέρωση: Νέα Ημερομηνία 6th Greek Hospitality Awards

tags :
Έκτακτη Ενημέρωση: Νέα Ημερομηνία 6th Greek Hospitality Awards
Η Τελετή Απονομής των 6th Greek Hospitality Awards να πραγματοποιηθεί ως LiveOn Digital Event
Τα έκτακτα και ιδιαιτέρως αυστηρά κυβερνητικά μέτρα για την αντιμετώπιση της διασποράς της πανδημίας COVID-19 που ισχύουν για την Αττική από σήμερα 21 Σεπτεμβρίου 2020, περιορίζουν σε μόλις εννέα (9) άτομα τον αριθμό συμμετεχόντων σε κοινωνικές εκδηλώσεις και δημόσιες συναθροίσεις.
Το γεγονός αυτό καθιστά αδύνατη τη διοργάνωση των 6th Greek Hospitality Awards με περιορισμένη φυσική παρουσία στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso, όπως σας είχαμε πρόσφατα ανακοινώσει.

6th Greek Hospitality Awards: Θα πραγματοποιηθεί ως LiveOn Digital Event

Σε εφαρμογή της κυβερνητικής απόφασης και με γνώμονα την προστασία της υγείας μας αλλά και τη θέληση της αγοράς να συνεχίσει να λειτουργεί, αποφασίσαμε η Τελετή Απονομής των 6th Greek Hospitality Awards να πραγματοποιηθεί ως LiveOn Digital Event την Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2020, Ώρες διεξαγωγής: 10:00-14:30.
Η φετινή Τελετή, ως προς το σκέλος της παρουσίασής της, θα φιλοξενηθεί σε ειδικά διαμορφωμένο studio τηλεοπτικής παραγωγής το οποίο θα φιλοξενήσει μόνο τους παρουσιαστές, τους τεχνικούς και μέλη της οργανωτικής ομάδας,με απόλυτη ασφάλεια και πιστή εφαρμογή όλων των σχετικών υγειονομικών πρωτοκόλλων.
Όλοι οι προσκεκλημένοι μας, πολιτικοί και θεσμικοί παράγοντες, βραβευόμενοι, υποψήφιοι αλλά και απλό κοινό, θα παρακολουθούν και συμμετέχουν στα δρώμενα ζωντανά, συνδεδεμένοι στη LiveOn, την πλατφόρμα διοργάνωσης ψηφιακών συνεδρίων και εκθέσεων της ethosBUSINESS, στο link gha.liveon.tech.
Οι νικητές των 2 κορυφαίων βραβεύσεων “Top Greek Hotel 2020” & “Top Greek Resort 2020” και των τιμητικών διακρίσεων θα έχουν τη δυνατότητα, σε ζωντανή μετάδοση, να μιλήσουν για τη βράβευσή τους.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, πέραν των χαιρετισμών και ομιλιών από θεσμικούς παράγοντες και παράγοντες της αγοράς της φιλοξενίας, θα διεξαχθεί και θα μεταδοθεί μέσω της LiveOn ειδικό πάνελ συζήτησης με θεσμικούς εκπροσώπους και στελέχη της αγοράς και θέμα το μέλλον του Τουρισμού την εποχή της πανδημίας COVID-19, με συντονιστή τον ειδικό σύμβουλο των Greek Hospitality Awards, δημοσιογράφο κ. Χάρη Ντιγριντάκη.

Αποστολή Υλικού Προβολής

Σας υπενθυμίζουμε να μας αποστείλετε το υλικό προβολής για τη βράβευσή σας (φωτογραφία + κείμενο), με τη διαδικασία που σας έχει αποσταλεί αναλυτικά σε προηγούμενη ενημέρωση, μέχρι τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου.
Εάν είστε GOLD νικητής, παρακαλούμε να μας αποστείλετε το βίντεο που θα προβληθεί κατά τη διάρκεια της βράβευσής σας μέχρι την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου.
Σας ευχαριστούμε θερμά για την κατανόηση.
Η πολύχρονη υποστήριξή σας στον θεσμό των Greek Hospitality Awards έχει αναδείξει τα Βραβεία σε κορυφαίο event για τον κλάδο του Τουρισμού.
Σας περιμένουμε την Τρίτη 6 Οκτωβρίου στο gha.liveon.tech για μια «ξεχωριστή» Τελετή Απονομής των 6th Greek Hospitality Awards.
Ως τότε, η οργανωτική ομάδα των Greek Hospitality Awards παραμένει στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία.

Η LiveOn

H LiveOn, η πρώτη ολοκληρωμένη ελληνική διαδικτυακή πλατφόρμα διοργάνωσης ψηφιακών συνεδρίων και εκθέσεων που σχεδίασε και ανάπτυξε ο όμιλος εταιρειών ethosGROUP, έρχεται να καλύψει με τον πιο ιδανικό τρόπο τις σημαντικές και κρίσιμες επιχειρηματικές ανάγκες που προέκυψαν στην αγορά συνεδρίων, εκθέσεων και επαγγελματικών εκδηλώσεων από την πανδημία COVID-19.
Σχεδιασμένη για κάθε τύπο εκδήλωσης και πλήρως προσαρμόσιμη στις ανάγκες της, η LiveOn μετασχηματίζει συνολικά την εκθεσιακή και συνεδριακή εμπειρία, προσφέροντας μοναδικές δυνατότητες επαγγελματικής δικτύωσης και στοχευμένης επιχειρηματικής προβολής, ακόμη και σε περίπτωση που η κατάσταση της πανδημίας περιορίσει ακόμη περισσότερο τις δυνατότητες της φυσικής επαφής.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης