Επίθεση Biden στον Trump για την πανδημία - «Πανικοβλήθηκε απένταντι στην τρομοκτική πρόκληση»

Επίθεση Biden στον Trump για την πανδημία - «Πανικοβλήθηκε απένταντι στην τρομοκτική πρόκληση»
Όπως τόνισε ο Biden, ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος πάγωσε όταν ήρθε αντιμέτωπος με την τρομακτική πρόκληση της υγειονομικής κρίσης
Επίθεση στον πρόεδρο των ΗΠΑ Donald Trump για τους χειρισμούς του απέναντι στην πανδημία του κορωνοϊού, εξαπέλυσε ο υποψήφιος των Δημοκρατικών Jo Biden.
Όπως τόνισε ο Biden, ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος πάγωσε όταν ήρθε αντιμέτωπος με την τρομακτική πρόκληση της υγειονομικής κρίσης.
Με τους θανάτους από την COVID-19 στις ΗΠΑ να προσεγγίζουν τους 200.000, ο Biden τόνισε, στη διάρκεια μιας στάσης της προεκλογικής του εκστρατείας στο Ουισκόνσιν, ότι ο Τραμπ φάνηκε κατώτερος των περιστάσεων αναφορικά με το επίπεδο προεδρικής ηγεσίας που απαιτείται για την αναχαίτιση της εξάπλωσης της πανδημίας.
“Δε μπόρεσε να το αντιμετωπίσει. Πάγωσε. Απέτυχε να δράσει. Πανικοβλήθηκε,” δήλωσε ο Μπάιντεν στους εργαζόμενους μιας βιομηχανίας αλουμινίου στην κομητεία του Μανίτοβοκ στο Ουισκόνσιν, νοτίως του Γκριν Μπέι.
Από την άλλη μεριά, η προεκλογική εκστρατεία του Trump πραγματοποιεί εκδηλώσεις στο Οχάιο, ενώ οι μεσοδυτικές πολιτείες βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των δύο προεκλογικών εκστρατειών, με τον Μπάιντεν να διεκδικεί τις αμερικανικές πολιτείες που υποστήριξαν τον Trump το 2016.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS