Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Προς αναζήτηση σημείου ισορροπίας – Εύθραυστη παραμένει η ψυχολογία των επενδυτών

tags :
ΧΑ: Προς αναζήτηση σημείου ισορροπίας – Εύθραυστη παραμένει η ψυχολογία των επενδυτών
Το ενδεχόμενο νέων περιοριστικών μέτρων λόγω αύξησης των κρουσμάτων ανησυχεί τους επενδυτές 
Μετά το χθεσινό sell off οι αναλυτές περιμένουν σήμερα το ΧΑ να αναζητήσει κατεύθυνση με το βλέμμα να είναι στραμμένο στις ξένες αγορές αλλά και στις πληροφορίες για πιθανά νέα περιοριστικά μέτρα λόγω της αύξησης των κρουσμάτων.
Μία αντίδραση λόγω και του αναμενόμενου θετικού ανοίγματος των ευρωπαϊκών αγορών θα μπορούσε σήμερα να εκδηλωθεί αλλά οι αναλυτές σημειώνουν πως η ψυχολογία παραμένει εύθραυστη.
Στο επίκεντρο θα παραμείνουν οι μετοχές εταιρειών που επηρεάζονται σημαντικά από την πανδημία και τα περιοριστικά μέτρα, ενώ σημειώνεται πως μετά το κλείσιμο της συνεδρίασης δημοσιεύει αποτελέσματα εξαμήνου η Lamda.

Euroxx
Μετά τις χθεσινές μεγάλες απώλειες περιμένουμε η αγορά να αναζητήσει κατεύθυνση σήμερα με τις ανησυχίες για τον Covid-19 να φέρνει πίεση.

Eurobank Equities
Για σήμερα τα παράγωγα δείχνουν ανοδικό άνοιγμα για τις ευρωπαϊκές αγορές μετά το χθεσινό sell off, ωστόσο σημειώνουμε πως η ψυχολογία παραμένει εύθραυστη εξαιτίας των ανησυχιών για ένα νέο γύρω περιορισμών λόγω της πανδημίας.

Beta
Η μεταβλητότητα έχει επιστρέψει και φαίνεται πως οι επενδυτές θα εστιάσουν στις εξελίξεις που συνδέονται με ένα γενικό lockdown το οποίο δεν έχει αποκλειστεί ως σενάριο για να αντιμετωπιστεί η διάδοση του ιού.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης