Τελευταία Νέα
Διεθνή

Trump: Αν χάσω από τον Biden δεν θα σας ξαναμιλήσω... Δεν θα με ξαναδείτε ποτέ!

Trump: Αν χάσω από τον Biden δεν θα σας ξαναμιλήσω... Δεν θα με ξαναδείτε ποτέ!
Τo τι θα κάνει ο Donald Trump σε περίπτωση ήττας του στις εκλογές του Νοεμβρίου, αποκάλυψε σε συγκέντρωση στη Βόρεια Καρολίνα
Τιμωρία για τους οπαδούς του επιφυλάσσει ο Donald Trump, σε περίπτωση ήττας του στις αμερικανικές εκλογές της 3ης Νοεμβρίου από τον Joe Biden, πράγμα που δεν πιστεύει να συμβεί, θα χαθεί και από προσώπου γης, δεν θα τους ξαναμιλήσει, δεν θα τον ξαναδούν ποτέ.
«Αν χάσω απ’ αυτόν, δεν ξέρω τι θα κάνω.
Δεν θα σας ξαναμιλήσω.
Δεν θα με ξαναδείτε», απείλησε, μιλώντας σε προεκλογική συγκέντρωση στο Φάγιετβιλ της Βόρειας Καρολίνα.
Παράλληλα, κατηγόρησε τον Biden για «ωμή πολιτική εξουσίας» και τον χαρακτήρισε ως «τον χειρότερο υποψήφιο στην ιστορία των προεδρικών εκλογών»
Φυσικά, η προεκλογική εκστρατεία του υποψηφίου των Δημοκρατικών δεν έχασε την ευκαιρία να… προβάλλει το συγκεκριμένο απόσπασμα, δίνοντας στη δημοσιότητα το βίντεο, που φέρει την επίσημη έγκριση του Joe Biden.
Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Αμερικανός πρόεδρος προχωρεί σε τέτοιου είδους απειλές.
Στις προηγούμενες εκλογές, με αντίπαλο τη Hillary Clinton είχε πει: «Δεν νομίζω ότι θα χάσω, αλλά αν αυτό συμβεί, δεν νομίζω ότι θα με ξαναδείτε ποτέ».
Μάλιστα, είχε συμπληρώσει: «Μάλλον θα πάω στο Turnberry και θα παίζω γκολφ ή κάτι άλλο».
Την ίδια ώρα, ο Biden προηγείται τόσο σε χρηματοδότηση, όσο και στις δημοσκοπήσεις, με τον τελευταίο μέσο όρο των δημοσκοπήσεων του Real Clear Politics να του δίνει προβάδισμα έξι μονάδων.
Image
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης