Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Ο Biden κατηγορεί τον Trump για την ύφεση στην οικονομία για να κερδίσει τη Μινεσότα

ΗΠΑ: Ο Biden κατηγορεί τον Trump για την ύφεση στην οικονομία για να κερδίσει τη Μινεσότα
Ο Biden βρέθηκε στη Μινεσότα, μια από τις 4 Πολιτείες που ψηφίζουν νωρίτερα για τις Αμερικανικές εκλογές στις 3/11
Εντείνεται ο προεκλογικός πόλεμος μεταξύ του Δημοκρατικού Joe Biden και του προέδρου Donald Trump, περίπου έξι εβδομάδες πριν από τις Αμερικανικές εκλογές στις 3 Νοεμβρίου.
Ο Biden βρέθηκε στη Μινεσότα, μια από τις 4 Πολιτείες που ψηφίζουν νωρίτερα και κατηγόρησε τον Τrump για την πολιτική που ακολουθεί στην οικονομία.
Ο αμερικανός πρόεδρος που βλέπει την πλάτη του Δημοκρατικού υποψηφίου στις δημοσκοπήσεις προσπαθεί να επανακάμψει στη Μινεσότα στην Πολιτεία που στις εκλογές του 2016 είχε χάσει από την Hillari Clinton κατά 1,5 μονάδες.
Ο Biden ξεκίνησε την περιοδεία του στη Πολιτεία κατηγορώντας τον Trump για τη«ζοφερή» όπως χαρακτήρισε την εικόνα της οικονομίας στην περιοχή που ζει σε μεγάλο βαθμό από την εξόρυξη σιδηρομεταλλεύματος, λέγοντας ότι η πανδημία του κορωνοϊού έχει προκαλέσει τεράστια ανεργία.
Ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ επί προεδρίας Obama, κατηγόρησε τον Trump για τη συνεχιζόμενη οικονομική ύφεση, λέγοντας ότι ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος δεν έκανε τίποτα για να συγκρατήσει την υγειονομική κρίση της πανδημίας.
«Ο Trump έχει εγκαταλείψει οποιαδήποτε προσπάθεια να ηγηθεί της χώρας, δεν μπαίνει στο κόπο ούτε καν να προσποιηθεί ότι κάνει τη δουλειά του», είπε ο Biden ο οποίος επανέλαβε τη δέσμευση του να επενδύσει 2 τρισεκατομμύρια δολάρια για βελτιώσεις στις υποδομές των ΗΠΑ για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής.
Ο Biden είπε επίσης ότι θα διασφαλίσει ότι όλα τα ομοσπονδιακά έργα χρησιμοποιούν αμερικανικά υλικά και εργαζόμενους που ανήκουν στα εργατικά σωματεία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης