Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μητσοτάκης για «Ιανό»: Μέλημα μας η προστασία της ανθρώπινης ζωής - Κλιμάκιο στις πληγείσες περιοχές

Μητσοτάκης για «Ιανό»: Μέλημα μας η προστασία της ανθρώπινης ζωής - Κλιμάκιο στις πληγείσες περιοχές
Ο πρωθυπουργός βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τον Νίκο Χαρδαλιά για την αντιμετώπιση των προβλημάτων 
Σε διαρκή επικοινωνία με τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά, βρίσκεται ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που έχει προκαλέσει ο «Ιανός» στα νησιά του Ιουνίου αλλά και στη Θεσσαλία.
Με εντολή του Πρωθυπουργού μεταβαίνουν στις πληγείσες περιοχές ο Υφυπουργός Εσωτερικών, Θεόδωρος Λιβάνιος, ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας και ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών, Γιώργος Καραγιάννης.
Όπως τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, «πρώτο μέλημα των προσπαθειών είναι η προστασία της ανθρώπινης ζωής». Επίσης, θα ληφθούν άμεσα όλα τα αναγκαία μέτρα οικονομικής στήριξης των πληγέντων.
Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκαλούν τα έντονα καιρικά φαινόμενα εξαιτίας του Μεσογειακού κυκλώνα, σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Συλλυπητήρια στις οικογένειες των ανθρώπων που χάθηκαν

Τα συλλυπητήριά του για τους ανθρώπους που χάθηκαν από την κακοκαιρία του «Ιανού» εξέφρασε με δημοσίευσή του στο Twitter ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
Συγκεκριμένα, στην εν λόγω δημοσίευση ο πρωθυπουργός αναφέρει ότι: «Θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου για τους συμπολίτες μας που χάθηκαν από το χτύπημα του Ιανού και να καλέσω τους πολίτες να παραμείνουν σε εγρήγορση όσο διαρκεί το φαινόμενο. Αυτό που προέχει τώρα είναι η προστασία της ζωής. Όλες οι πληγείσες περιοχές θα έχουν άμεση στήριξη».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης