Τελευταία Νέα
Κοινωνία

ΤΡΑΙΝΟΣΕ - «Ιανός»: Σταματούν τα σιδηροδρομικά δρομολόγια Αθήνα - Θεσσαλονίκη

ΤΡΑΙΝΟΣΕ - «Ιανός»: Σταματούν τα σιδηροδρομικά δρομολόγια Αθήνα - Θεσσαλονίκη
Πλημμυρικά φαινόμενα πριν τη σήραγγα της Όθρυος, λόγω του κυκλώνα «Ιανού»  έκαναν τη γραμμή απροσπέλαστη, σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ
Θύμα της κακοκαιρίας «Ιανού» έπεσαν οι σιδηροδρομικές μεταφορές, καθώς, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, η οποία εκδόθηκε εκτάκτως το απόγευμα της Παρασκευής 18/9, σταματά η σύνδεση Αθήνας – Θεσσαλονίκης.
Συγκεκριμένα, καταργούνται όλες οι αμαξοστοιχίες Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Αθήνα, ενώ η αμαξοστοιχία 56 επιστρέφει στην Αθήνα και η αμαξοστοιχία 58 επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη.
Με νεότερη ανακοίνωσή της μάλιστα, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. ενημερώνει το επιβατικό κοινό, ότι καταργούνται υποχρεωτικά και οι πρωινές αμαξοστοιχίες του Σαββάτου 50 (Αθήνα-Θεσσαλονίκη) και 51 (Θεσσαλονίκη-Αθήνα) καθώς επίσης και η αμαξοστοιχία 884 ( Αθήνα Καλαμπάκα)
Αιτία, σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, είναι τα προβλήματα που δημιούργησε η κακοκαιρία και κυρίως τα πλημμυρικά φαινόμενα πριν τη σήραγγα της Οθρύος, τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα η σιδηροδρομική γραμμή να υποστεί σοβαρές ζημιές και να είναι απροσπέλαστη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης