Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Επτά χρόνια από τη δολοφονία Φύσσα - Το μήνυμα της οικογένειας - Δένδιας: Σε επαγρύπνηση απέναντι στον νεοναζισμό

Επτά χρόνια από τη δολοφονία Φύσσα - Το μήνυμα της οικογένειας - Δένδιας: Σε επαγρύπνηση απέναντι στον νεοναζισμό
To μήνυμα της οικογένειας του Παύλου Φύσσα επτά χρόνια μετά τη δολοφονία του
Επτά χρόνια συμπληρώνονται φέτος από τη δολοφονία του αντιφασίστα μουσικού Παύλου Φύσσα στις 18 Σεπτεμβρίου 2013 στο Κερατσίνι, από το μαχαίρι του μέλους της Χρυσής Αυγής Γιώργο Ρουπακιά.
Η δολοφονία Φύσσα αποτέλεσε την αρχή του τέλους της Χρυσής Αυγής και πλέον όλα τα βλέμματα στρέφονται στην ετυμηγορία του δικαστηρίου για τη δίκη της Χρυσής Αυγής μετά από έξι χρόνια.


Το μήνυμα της οικογένειας Φύσσα

"Περιμένουμε την απόφαση του δικαστηρίου ως ελάχιστη δικαίωση στην μνήμη του Παύλου" αναφέρει η οικογένεια του Παύλου Φύσσα σε ανακοίνωση που εξέδωσε δια των δύο συνηγόρων της Ελευθερίας Τομπατζόγλου και Χρύσας Παπαδοπούλου, για την επέτειο δολοφονίας του στις 18 Σεπτεμβρίου 2013 στο Κερατσίνι.
«Επτά χρόνια από τη στυγνή δολοφονία του Παύλου, τα λόγια έχουνε στερέψει. 7 Οκτωβρίου 2020 περιμένουμε ότι ο κόσμος θα πλημμυρίζει τους δρόμους γύρω από το Εφετείο για να φωνάξει ότι δεν είναι αθώοι.
Περιμένουμε την απόφαση του δικαστηρίου, ως ελάχιστη δικαίωση στη μνήμη του Παύλου αλλα και για όσους επλήγησαν από τη ναζιστική βία» αναφέρεται στην ανακοίνωση της οικογένειας Φύσσα.
 
Δένδιας: Η κοινωνία και ο πολιτικός κόσμος οφείλουν να παραμένουν σε επαγρύπνηση απέναντι στο νεοναζιστικό φαινόμενο

«Επτά χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, από μέλος της Χρυσής Αυγής.
Μια βραδιά που δεν θα ξεχάσω ποτέ.
Το Κράτος Δικαίου αντέδρασε.
Η κοινωνία και ο πολιτικός κόσμος οφείλουν να παραμένουν σε επαγρύπνηση απέναντι στο νεοναζιστικό φαινόμενο» έγραψε σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης