Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Οι «Δεινόσαυροι της Ανταρκτικής» έρχονται στο Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο του Ιδρύματος Ευγενίδου

tags :
Οι «Δεινόσαυροι της Ανταρκτικής» έρχονται στο Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο του Ιδρύματος Ευγενίδου
Οι «Δεινόσαυροι της Ανταρκτικής» έρχονται στο Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο
Aπό τις 23 Σεπτεμβρίου, ο θόλος του Νέου Ψηφιακού Πλανηταρίου του Ιδρύματος Ευγενίδου θα κατακλυστεί από τους τεράστιους Δεινόσαυρους… της Ανταρκτικής, που κάποτε περιπλανιούνταν ελεύθεροι σε ένα καταπράσινο τοπίο και σύντομα θα μας αποκαλύψουν την ιστορία τους και θα συνεπάρουν όλες τις ηλικίες!
Η νέα ταινία θόλου (Giant Screen Film) του Νέου Ψηφιακού Πλανηταρίου «Δεινόσαυροι της Ανταρκτικής», παραγωγής 2020, αφηγείται την ιστορία του μεταβαλλόμενου περιβάλλοντος της ακραίας αυτής περιοχής, όπου κάποτε οι δεινόσαυροι και άλλα προϊστορικά ζώα περιπλανιούνταν ελεύθερα σε ένα καταπράσινο τοπίο.
Καθώς το κλίμα αλλάζει, οι πάγοι της Ανταρκτικής λιώνουν, και έτσι, μαζί με τα απολιθώματα νέων δεινοσαύρων, αποκαλύπτεται και η ιστορία της!
Για να δείτε το τρέιλερ της νέας εντυπωσιακής ταινίας Δεινόσαυροι της Ανταρκτικής, πατήστε εδώ

Λίγα λόγια για το Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο:

Το Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο του Ιδρύματος Ευγενίδου υποδέχθηκε για πρώτη φορά το κοινό του τον Νοέμβριο του 2003.
Πρόκειται για έναν αμφιθεατρικό χώρο έκτασης 945 m2 και χωρητικότητας 278 θέσεων, ο οποίος περιβάλλεται από έναν τεράστιο ημισφαιρικό θόλο διαμέτρου 24,5 m.
Χάρη στον υπερσύγχρονο τεχνικό εξοπλισμό που διαθέτει και συνδυάζοντας όλες τις δημιουργικές και τεχνικές δυνατότητες που του παρέχουν τα σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα και οι νέες τεχνολογίες, έχει την δυνατότητα να προβάλλει σε ολόκληρο τον θόλο εντυπωσιακές παραστάσεις που παρουσιάζουν τις εξελίξεις στην αστρονομία, καθώς και σε άλλες θετικές επιστήμες.
O συνδυασμός όλων των παραπάνω οδηγεί σε ένα αποτέλεσμα τόσο εντυπωσιακό, ώστε ο θεατής να νοιώθει σαν να βρίσκεται μέσα στο προβαλλόμενο περιβάλλον!
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα https://www.eef.edu.gr/
Το πλήρες πρόγραμμα των δράσεων και των παραστάσεων του Ιδρύματος Ευγενίδου μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης