Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεννηματά (ΚΙΝΑΛ): Πραγματικά αδιανόητο να συζητάμε ξανά για lockdown – Ανίκανη η κυβέρνηση

Γεννηματά (ΚΙΝΑΛ): Πραγματικά αδιανόητο να συζητάμε ξανά για lockdown – Ανίκανη η κυβέρνηση
Τεράστια η αποτυχία της κυβέρνησης στη διαχείριση της πανδημίας στη β’ φάση είπε η κα.Γεννηματά
Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση για τη διαχείριση της επιδημίας του κορωνοϊού εξαπέλυσε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, η οποία υποστήριξε ότι είναι πραγματικά αδιανόητο να συζητάμε ξανά για lockdown στην Ελλάδα.
Σε δηλώσεις της μετά τη συνάντησή της με τη διοίκηση της HELEXPO, η κα.Γεννηματά κατηγόρησε την κυβέρνηση για ανικανότητα στη διαχείριση της κρίσης κάνοντας λόγο για τεράστια αποτυχία.
«Σήμερα, από εδώ, από το χώρο του φόρουμ της έκθεσης και κάτω από τις νέες συνθήκες, το Κίνημα Αλλαγής παρουσιάζει την πρότασή του για τη νέα αλλαγή.
Είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα, που μπορεί να συμβάλει για να αντιμετωπίσουμε την κρίση, για να δημιουργήσουμε νέες θέσεις εργασίας και για να μειώσουμε τις ανισότητες.
Ένα πρόγραμμα που προωθεί την ανάπτυξη, αλλά ταυτόχρονα και την κοινωνική προστασία.
Ένα πρόγραμμα με προοδευτικό πρόσημο, που εξασφαλίζει ότι θα αξιοποιηθούν στο έπακρο τα 70 δις που είναι μία ιστορική ευκαιρία για τη χώρα.
Οι πόροι δηλαδή που θα έρθουν από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ανάκαμψης.
Είναι μια πρόταση που δεν επιτρέπει να χαθούν τα χρήματα αυτά, για να βοηθηθούν οι φίλοι, οι λίγοι, οι πελάτες, αλλά για να αξιοποιηθούν για όλους τους Έλληνες όπως έχει ανάγκη η χώρα μας.
Το Κίνημα Αλλαγής, με την πρόταση αυτή, εξασφαλίζει την αυτοπεποίθηση με αξιοπρέπεια.
Αυτό που έχουν ανάγκη σήμερα οι Έλληνες πολίτες.
Και το έχουν ανάγκη περισσότερο από ποτέ διότι είναι πραγματικά αδιανόητο, μετά από τόσους μήνες, να συζητάμε ξανά για lockdown στην Ελλάδα.
Δυστυχώς, αυτό αποδεικνύει την τεράστια αποτυχία της κυβέρνησης στη διαχείριση της πανδημίας στη β’ φάση.
Είχαμε επισημάνει από την αρχή ότι η ευθύνη της είναι τεράστια και για να μας κρατήσει υγιείς, αλλά και για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της οικονομίας και τα τεράστια προβλήματα των εργαζομένων και των μικρομεσαίων.
Δυστυχώς, δεν παρουσιάστηκε ποτέ κανένα σχέδιο.
Το μήνυμα της χαλαρότητας δόθηκε από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό και τα στελέχη της Κυβέρνησής του.
Σχεδόν σφύριξαν τη λήξη, σα να είχαμε τελειώσει με την πανδημία.
Και σήμερα η πανδημία είναι πάλι εδώ, ο φόβος και η ανασφάλεια είναι πάλι εδώ και κινδυνεύουμε να χάσουμε το μεγάλο κέρδος που είχαμε όλοι οι Έλληνες όταν παλέψαμε τους πρώτους δύο μήνες της καραντίνας.
Δυστυχώς, είμαστε καθημερινά αντιμέτωποι με την ανικανότητα της κυβέρνησης να δώσει αποτελεσματικές λύσεις στα προβλήματα που παρουσιάζονται.
Από τα σχολεία μέχρι την καθημερινότητα των πολιτών.
Εμείς είμαστε εδώ για να κάνουμε σκληρή αντιπολίτευση, δημιουργική, ώστε να πετύχουμε επιτέλους κάποια αποτελέσματα υπέρ των Ελλήνων για την υγεία τους, αλλά και για να καταφέρουν να μείνουν όρθιοι.
Διότι η πολιτική της κυβέρνησης οδηγεί σε ερείπια» ανέφερε η κα.Γεννηματά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης