Τελευταία Νέα
Διεθνή

Νικητής επιστρέφει ο Navalny μετά την δηλητηρίαση- Δημοσίευσε φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο

Νικητής επιστρέφει ο Navalny μετά την δηλητηρίαση- Δημοσίευσε φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο
"Μπορώ να αναπνεύσω πλέον μόνος μου", δηλώνει μέσω του Instagram
Ο μεγάλος αντίπαλος του Putin από την αντιπολίτευση, Alexei Navalny μοιράστηκε δημοσίως μια φωτογραφία από νοσοκομείο του Βερολίνου όπου νοσηλεύεται, καθισμένος στο κρεβάτι και περιτριγυρισμένος από την οικογένειά του, δηλώνοντας ότι τώρα μπορούσε να αναπνέει μόνος του μετά την δηλητηρίαση τον περασμένο μήνα (Αύγουστος 2020).
«Γεια σας, σας μιλάει ο Navalny. Μου λείπετε όλοι », έγραψε στη λεζάντα στους ακολούθους του στο Instagram. «Δεν μπορώ να κάνω σχεδόν τίποτα, αλλά χθες μπορούσα να αναπνεύσω όλη μέρα μόνος μου".
Ο Navalny, ο κύριος αντίπαλος του Ρώσου προέδρου Putin, αρρώστησε βαριά στη Σιβηρία τον περασμένο μήνα και μεταφέρθηκε αεροπορικώς στο Βερολίνο.
Η Γερμανία αναφέρει ότι οι εργαστηριακές δοκιμές σε τρεις χώρες έχουν αποδείξει ότι δηλητηριάστηκε με τον νευρικό παράγοντα Novichok και οι δυτικές κυβερνήσεις ζήτησαν εξηγήσεις από τη Ρωσία.
Η Μόσχα χαρακτήρισε όμως τις κατηγορίες αβάσιμες.
Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, επανέλαβε την Τρίτη 15/09/2020, ότι η Μόσχα είναι ανοιχτή σε συζητήσεις για να ξεκαθαρίσει τι συνέβη στον Navalny, αλλά χρειάζεταιπρόσβαση σε πληροφορίες σχετικά με την υπόθεσή του από τη Γερμανία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης