Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η σύσταση Sanders στον Biden ενόψει των εκλογών στις ΗΠΑ (3/11): Μην ξεχνάς τις μειονότητες και τους προοδευτικούς νέους

Η σύσταση Sanders στον Biden ενόψει των εκλογών στις ΗΠΑ (3/11): Μην ξεχνάς τις μειονότητες και τους προοδευτικούς νέους
Ο γερουσιαστής των Δημοκρατικών εκτιμά, πως υπάρχουν ακόμη τομείς στους οποίους η εκστρατεία του Biden μπορεί να συνεχίσει να βελτιώνεται.
Την πεποίθηση ότι, οι υποψήφιος των Δημοκρατικών για την αμερικανική προεδρία στις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου Joe Biden είναι σε καλή θέση ώστε να κερδίσει την εκλογική μάχη, εξέφρασε ο γερουσιαστής Bernie Sanders.
Ωστόσο ο γερουσιαστής των Δημοκρατικών εκτιμά, πως υπάρχουν ακόμη τομείς στους οποίους η εκστρατεία του Biden μπορεί να συνεχίσει να βελτιώνεται.
O Sanders, σύμφωνα με τον πρώην επικεφαλής της δικής του εκστρατείας Faiz Shakir, είναι σε άμεση επαφή με την ομάδα του Biden και τους παροτρύνει να δώσουν έμφαση στην αύξηση των μισθών, στη δημιουργία ποιοτικότερων θέσεων εργασίας, τη μείωση του κόστους των φαρμάκων και την επέκταση της υγειονομικής περίθαλψης.
Ο Sanders επίσης κάλεσε τον Biden σε μία στενότερη επαφή με τις μειονότητες, όπως τους Λατίνους και τους προοδευτικούς νέους.
Να σημειωθεί ότι, ο Αμερικανός πρόεδρος Donald Trump έχει επανειλημμένα κατηγορήσει τον Biden ως μαριονέτα της ριζοσπαστικής αριστεράς, αν και ο υποψήφιος των Δημοκρατικών αποφεύγει να λάβει θέση στις προτροπές στελεχών, όπως ο Sanders.
«Μοιάζω με έναν ριζοσπάστη σοσιαλιστή με ήπια αντιμετώπιση στις ταραχές;» έχει δηλώσει σε ομιλία του ο Biden ως απάντηση στα πυρά Trump, ότι, εάν εκλεγεί ο υποψήφιος των Δημοκρατικών θα ενταθούν οι διαμαρτυρίες στις ΗΠΑ.
Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι ο Biden προηγείται του Trump  μεταξύ των Λατίνων αλλά με όχι τόσο μεγάλη διαφορά όσο πολλοί Δημοκρατικοί περίμεναν.
Ως αποτέλεσμα, στο κόμμα των Δημοκρατικών διεξάγονται έντονες συζητήσεις σχετικά με τη στάση του Biden απέναντι στους Λατίνους ψηφοφόρους σε κρίσιμες πολιτείες όπως η Φλόριντα, η Αριζόνα, η Βόρεια Καρολίνα και η Πενσιλβάνια, όπου θα μπορούσαν να διαδραματίσουν καθοριστικό ρόλο στο αποτέλεσμα.
 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης