Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στο Καστελόριζο η Σακελλαροπούλου - Θα επισκεφτεί πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού και τη νησίδα της Ρω

Στο Καστελόριζο η Σακελλαροπούλου - Θα επισκεφτεί πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού και τη νησίδα της Ρω
Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα μεταβεί στη νησίδα της Ρω, όπου και θα καταθέσει στεφάνι στο μνημείο της «Κυράς της Ρω»
Στο Καστελόριζο βρίσκεται η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Αικ. Σακελλαροπούλου,  για να παραστεί στις εκδηλώσεις για την 77η επέτειο της απελευθέρωσης του νησιού.
Η κ.Σακελλαροπούλου, μετά τη δοξολογία στον ιερό ναό Αγίου Κωσταντίνου και Ελένης και την ανακήρυξή της ως Επίτιμος Δημότης Μεγίστης ύστερα από απόφαση του Δημοτικού Συμβούλιου του νησιού, θα επισκεφθεί πλοίο του πολεμικού ναυτικού, που βρίσκεται στο λιμάνι του νησιού, ενώ θα καταθέσει στεφάνι τόσο στο μνημείο των πεσόντων στο λιμάνι όσο και στο μνημείο της κυράς της Ρω που βρίσκεται στην ομώνυμη βραχονησίδα .
Την κυβέρνηση, στις εκδηλώσεις εορτασμού, εκπροσωπούν, από την κυβέρνηση, ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης, και ο υφυπουργός Τουρισμού Μάνος Κόνσολας, από τη Βουλή των Ελλήνων ο βουλευτής Δωδεκανήσων Βασίλης Υψηλάντης, από τον ΣΥΡΙΖΑ ο βουλευτής Δωδεκανήσων Νεκτάριος Σαντορινιός και από το ΚΙΝΑΛ ο βουλευτής Αθηνών Κώστας Σκανδαλίδης.
Σημειώνεται ότι η Πρόεδρος της Δημοκρατίας για τη μετάβασή της στο Καστελόριζο, αρχικά ταξίδεψε αεροπορικώς μέχρι τη Ρόδο και στη συνέχεια με σινούκ.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης