Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Συγκεντρώσεις και πορείες το απόγευμα – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και αυξημένα μέτρα ασφαλείας

Θεσσαλονίκη: Συγκεντρώσεις και πορείες το απόγευμα  – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και αυξημένα μέτρα ασφαλείας
Οι προγραμματισμένες για σήμερα διαδηλώσεις θα ξεκινήσουν από πέντε διαφορετικά σημεία της πόλης
Ραντεβού στη Θεσσαλονίκη δίνουν το απόγευμα του Σαββάτου 12/9, συνδικαλιστικές οργανώσεις και σωματεία εργαζομένων, κινήσεις πολιτών, φοιτητές, συλλογικότητες κ.ά, καθώς θα πραγματοποιήσουν συγκεντρώσεις και πορείες.
Ήδη, η Τροχαία έχει ανακοινώσει σειρά κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, με αποκλεισμούς δρόμων στο ιστορικό κέντρο της πόλης και γύρω από αυτό, ενώ  αυξημένα θα είναι τα μέτρα ασφαλείας και τάξης από την αστυνομία.
Για την επίβλεψη των αστυνομικών μέτρων, έχουν οριστεί δύο εισαγγελείς από την τοπική Εισαγγελία Πρωτοδικών.
Οι προγραμματισμένες για σήμερα διαδηλώσεις θα ξεκινήσουν από πέντε διαφορετικά σημεία της πόλης και συγκεκριμένα από το άγαλμα Ελ. Βενιζέλου, την Πλατεία ΧΑΝΘ, την Καμάρα, τον Λευκό Πύργο και το άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου στην νέα παραλία.
Ειδικότερα κάλεσμα στο άγαλμα Ελ. Βενιζέλου  στις 18:00 το απόγευμα απευθύνει η ΑΔΕΔΥ (όπου θα συμμετάσχουν -μεταξύ άλλων- ΕΔΟΘ, ΠΟΕΔΗΝ, ΟΛΜΕ, ΔΟΕ, ΠΟΕ-ΟΤΑ, Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ, ΛΑΕ, ΚΕΕΡΦΑ, ΟΚΔΕ, φοιτητές), ενώ μισή ώρα μετά είναι προγραμματισμένο το ραντεβού του ΠΑΜΕ, στην πλατεία ΧΑΝΘ.
Επίσης, στην Καμάρα είναι προγραμματισμένη συγκέντρωση στις 18:00 το απόγευμα από οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς και του αντιεξουσιαστικού χώρου, ενώ την ίδια ώρα στον Λευκό Πύργο θα συγκεντρωθούν ομάδες και σύλλογοι που εναντιώνονται στα μέτρα αποτροπής εξάπλωσης του κορωνοϊού.
Άλλη μια συγκέντρωση είναι προγραμματισμένη για τις 18:30 το απόγευμα στο άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης