Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Nomura: Το sell off στο αμερικανικό χρηματιστήριο δεν έχει τελειώσει

Nomura: Το sell off στο αμερικανικό χρηματιστήριο δεν έχει τελειώσει
Η 10η Σεπτεμβρίου ήταν μια υπενθύμιση για το μέγεθος της μεταβολής που αναμένει η επενδυτική κοινότητα, υποστηρίζει η Nomura
Το sell off στο αμερικανικό χρηματιστήριο δεν έχει τελειώσει, προειδοποιεί η ιαπωνική επενδυτική εταιρεία Νomura.
Η 10η Σεπτεμβρίου ήταν μια υπενθύμιση για το μέγεθος της μεταβολής που αναμένει η επενδυτική κοινότητα.

Οι τεχνολογικές μετοχές εταιρειών υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσαν μεγάλη πτώση, αντίθετα με τον δείκτη φόβου VIX, αλλά και τα παράγωγά του.

 
Προς το παρόν, ο δείκτης βαρόμετρο της Wall Street, S&P 500, βρίσκεται στο σημείο αντίσταση των 3.353 μονάδων, ενώ αναμένεται πως το Delta θα αναστραφεί κάτω από τις 3.280 μονάδες.

Φυσικά, υπάρχει η πιθανότητα διαχειριστές περιουσιακών στοιχείων να κάνουν selling down για να ανοίξουν long θέσεις στα παράγωγα του S&P 500 καθώς η Nomura διαπιστώνει αθρόες πωλήσεις.
Στο μεταξύ, σε ό,τι αφορά τα κεφάλαια που σχετίζονται με τη μεταβλητότητα, η ταχύτητα της διόρθωσης και ο αντίκτυπός της απωτυπώθηκαν στον δείκτη VIX τις προηγούμενες ημέρες.

Αυτό έχει τη σημασία του σχετικά με τον στόχο της αριστοποίησης του χαρτοφυλακίου που έχει ο καθένας.
Σε κάθε περίπτωση, δεν αποκλείεται το σενάριο γρήγορης ανάκαμψης τις επόμενες εβδομάδες.
Ωστόσο, η πιθανότητα πτώσης είναι πολύ μεγαλύτερη τώρα από ό,τι στο παρελθόν, με εταιρείες διαχείρισης κεφαλαίων να πωλούν τις τελευταίες ημέρες περιουσιακά στοιχεία 14,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων λόγω της ανόδου στον δείκτη φόβου.
Ακριβώς όπως η Νomura προειδοποίησε στις 3 Σεπτεμβρίου, καθώς εξέθεσε για πρώτη φορά τους «ραδιούργους» της Softbank ...
Και αυτό ακριβώς συνέβη διίτι η αδιάκοπη, παράλογη, υπερβολική μόχλευση έφυγε από την αγορά...

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης