Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Σε ελληνικά λιμάνια θα δέσουν τον χειμώνα τα κρουαζιερόπλοια της Costa Cruise

tags :
Σε ελληνικά λιμάνια θα δέσουν τον χειμώνα τα κρουαζιερόπλοια της Costa Cruise
Οι κρουαζιέρες Costa κατά τη χειμερινή περίοδο 2020-2021 θα είναι ανοιχτές σε ευρωπαίους πολίτες που διαμένουν στις χώρες που περιλαμβάνονται στο διάταγμα της ιταλικής κυβέρνηση
Η Costa Cruise, είναι έτοιμη να ξεκινήσει χειμερινή περίοδο 2020-2021. Αφού ανακοίνωσε τις τελευταίες ημέρες την επανεκκίνηση των κρουαζιερόπλοιων Costa Deliziosa και Costa Diadema, η ιταλική εταιρεία έχει επανασχεδιάσει τα δρομολόγια της από τον Οκτώβριο του 2020 έως τον Μάρτιο του 2021.
Με τη σταδιακή επιστροφή ενός αυξανόμενου αριθμού πλοίων, προσφέροντας πάντα αυξημένη ασφάλεια ως αποτέλεσμα νέων διαδικασιών υγείας.

Οι κρουαζιέρες σε Ελλάδα

Στο πρόγραμμα της Costa Cruise περιλαμβάνονται και δρομολόγια σε Ελλάδα.
*    Από τις 10 Οκτωβρίου, η Costa Deliziosa ξεκινά κρουαζιέρες μιας εβδομάδας από την Τεργέστη στην Ελλάδα.
*    Ξεκινώντας από το Νοέμβριο, το Costa Diadema θα προσφέρει ένα δρομολόγιο 14 ημερών σε Αίγυπτο και Ελλάδα.
Οι κρουαζιέρες Costa κατά τη χειμερινή περίοδο 2020-2021 θα είναι ανοιχτές σε ευρωπαίους πολίτες που διαμένουν στις χώρες που περιλαμβάνονται στο διάταγμα της ιταλικής κυβέρνησης.
Ο περιορισμός στους Ιταλούς είναι μόνο τον Σεπτέμβριο για τις τρεις πρώτες αναχωρήσεις της Costa Deliziosa (6 ,13, 20 Σεπτεμβρίου) και την πρώτη αναχώρηση του Costa Diadema (19 Σεπτεμβρίου).
Από τις 27 Σεπτεμβρίου 2020, οι κρουαζιέρες θα πωλούνται επίσης για κατοίκους στις ευρωπαϊκές χώρες που περιλαμβάνονται στο Παράρτημα 20 του διατάγματος του Ιταλού Πρωθυπουργού της 7ης Σεπτεμβρίου , Λίστα Α και Λίστα Β, συγκεκριμένα:
Αυστρία , Βέλγιο , Κύπρος , Κροατία , Δανία , Εσθονία , Φινλανδία , Γαλλία , Γερμανία, Ελλάδα, Ιρλανδία , Λετονία , Λιθουανία , Λουξεμβούργο , Μάλτα , Κάτω Χώρες , Πολωνία , Πορτογαλία , Τσεχική Δημοκρατία , Σλοβακία , Σλοβενία , Ισπανία , Σουηδία , Ουγγαρία , Ισλανδία , Λιχτενστάιν , Νορβηγία , Ελβετία και Ηνωμένο Βασίλειο.
Εάν εκδοθούν νέα κυβερνητικά διατάγματα ή σχετικές διατάξεις, η Costa θα προσαρμόσει αμέσως τους κανονισμούς της και θα ενημερώσει τους πελάτες της.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης