Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

5ο Ετήσιο Capital Link International Shipping Forum China

tags :
5ο Ετήσιο Capital Link International Shipping Forum China
Το “5th Annual Capital Link International Shipping Forum – China” θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 15 και την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020
Το “5th Annual Capital Link International Shipping Forum – China” θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 15 και την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020 ως Digital event / σε ψηφιακή μορφή, σε συνεργασία με την Columbia Shipmanagement και την Singhai Marine Services, και με την υποστήριξη της Κυβέρνησης της Shanghai Pudong (Γραφείο Διεθνών Ναυτιλιακών Υπηρεσιών).
Κύριος Χορηγός του Συνεδρίου θα είναι η ICBC Leasing.
Φέτος το “5th Annual Capital Link International Shipping Forum – China” θα διερευνήσει τις προοπτικές συνεργασίας και τις επιχειρηματικές ευκαιρίες σε αυτούς τους τομείς και θα αναδείξει επίσης τη σημασία της Σαγκάης ως παγκόσμιου θαλάσσιου κόμβου.
Ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής της Ελλάδας, κ. Γιάννης Πλακιωτάκης, θα τιμήσει το Συνέδριο πραγματοποιώντας την Κύρια Ομιλία την 1η ημέρα του Συνεδρίου – Τρίτη 15, Σεπτεμβρίου, 2020.
O κύριος ομιλητής της 2ης ημέρας του Συνεδρίου – Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου, 2020, είναι ο Dr. Martin Stopford, Non-Executive President, Clarkson Research Services και ο κ. Βασίλειος Δημητριάδης, Shipping Deputy Minister - Republic of Cyprus.

Απονομή του “2020 Capital Link China Shipping Leadership Award”

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου θα απονεμηθεί το 2020 CAPITAL LINK CHINA SHIPPING LEADERSHIP AWARD στον Prof. Yu Qing Sun President of Dalian Maritime University, China.
Σχόλια βραβευόμενου:
Maritime Education In The Context Of Intelligent Shipping
Το Φόρουμ θα διεξαχθεί στα Αγγλικά και στα Κινέζικα.

www.bankingnews.gr



Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης