Τελευταία Νέα
Διεθνή

Βιβλία και εξομολογήσεις που «καίνε» Trump - Biden: Προσβλητικός ο Trump για τη Melania, με... άνοια ο Biden

Βιβλία και εξομολογήσεις που «καίνε» Trump - Biden: Προσβλητικός ο Trump για τη Melania, με... άνοια ο Biden
O πόλεμος χτυπημάτων κάτω από τη ζώνη, με εξομολογήσεις και βιβλία πρώην συνεργατών για τα πεπραγμένα των υποψηφίων Trump - Biden εντείνεται όσο πλησιάζει η ημερομηνία των αμερικανικών εκλογών
Προσβλητικός και αδιάφορος εμφανίζεται ο Donald Trump απέναντι στη σύζυγό του Melania δηλώνοντας πως «μπορώ να έχω μια άλλη γυναίκα όποτε το θελήσω» σε βιβλίο του πρώην προσωπικού του δικηγόρου Michael Coen, ενώ o πρώην στενογράφος στο Λευκό Οίκο Mike McCormick, καταθέτει ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι η γνωστική λειτουργία του Joe Biden έχει μειωθεί δραματικά, σε σημείο να «χάνεται» και να «τα χάνει» σε συνεντεύξεις.

Trump: Προσβλητικός και αδιάφορος απέναντι στη σύζυγό του Melania: «Μπορώ να έχω μια άλλη γυναίκα όποτε το θελήσω»

Αδιάφορος απέναντι στο ενδεχόμενο να τον αφήσει η Melania φαίνεται πως είναι ο Donald Trump, λόγω της φερόμενης απιστίας του, όπως αποκαλύπτεται στο βιβλίο με τίτλο «Disloyal» του Michael Coen, πρώην προσωπικού του δικηγόρου.
Στο βιβλίο περιέχονται λεπτομέρειες σχετικά με τον ρόλο του στη ζωή του Donald Trump και το γεγονός ότι ήταν αυτός που προσπαθούσε να διορθώσει τα πράγματα, ενώ ερχόταν αντιμέτωπος και με διάφορες γυναίκες που κατηγορούσαν τον Αμερικανό πρόεδρο για κακοποίηση.
Ο Michael Coen συνελήφθη από το FBI με την κατηγορία πως πλήρωσε την πορνοστάρ Stormy Daniels, εβδομάδες πριν από τις εκλογές του 2016, προκειμένου να μην αποκαλύψει τη σχέση τους.
Ο Coen καταδικάστηκε τελικά σε φυλάκιση τριών ετών για παραβιάσεις χρηματοδότησης εκστρατειών και άλλα εγκλήματα, αλλά βγήκε από τη φυλακή έναν χρόνο αργότερα -φέτος το καλοκαίρι- και τέθηκε σε κατ’ οίκον περιορισμό λόγω του κορωνοϊού.
Στο βιβλίο του, ο Michael Coen γράφει πως το 2007 ο πρώην σύζυγος της μακιγιέρ Jill  Harth πλησίασε το National Enquirer ισχυριζόμενος πως η σύζυγός του παρενοχλήθηκε και δέχθηκε σεξουαλική επίθεση από τον Trump το 1993.
Ο Coen έκανε την Jill να υπογράψει μια δήλωση που έλεγε πως οι ισχυρισμοί ήταν ψευδείς, με την ιστορία να θάβεται τότε, ωστόσο επανεμφανίστηκε κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου του Trump.
Ο πρώην δικηγόρος του Αμερικανού προέδρου ανέλαβε τότε να πάει στη Μελάνια και να της εξηγήσει πως η Harth και ο Trump αρνήθηκαν τους ισχυρισμούς αυτούς, ωστόσο ήξερε πως ήταν ζόρικα τα πράγματα.
Οπως γράφει στο βιβλίο του: «Ο καθένας μας γνώριζε την απιστία, αλλά ακολουθήσαμε έναν άγραφο κανόνα που λέει ότι δεν θα αναγνωρίζαμε πως ήταν αλήθεια. Είμαι σίγουρος πως ήξερε ότι της έλεγα ψέματα.
Αλλά ήξερε.
Ηξερε τα πάντα, αλλά δεν έκανε τίποτα από όσα θα έκαναν οι περισσότερες γυναίκες».

Ο γάμος-συμφωνία με τη Melania Trump
Το 2011 ήρθαν στην επιφάνεια οι ισχυρισμοί της Stormy Daniels, και η δουλειά του Michael Coen ήταν να «εξαφανίσει» πάλι την ιστορία.
Στο βιβλίο του αφηγείται μια συνομιλία με τον Donald Trump, όπου ο Αμερικανός πρόεδρος του λέει: «Είμαι σίγουρος ότι η Μελάνια δεν θα το πάρει καλά αυτό.
Μην ξεχνάς ότι είμαι παντρεμένος με μια γυναίκα από την Ανατολική Ευρώπη.
Δεν αστειεύονται όταν πρόκειται για τέτοια πράγματα».
Οπως γράφει στο βιβλίο του: «Εάν ποτέ τον έπιανε να την απατά και η Melania απειλούσε να τον αφήσει, δεν θα ενοχλούνταν ούτε θα στενοχωριόταν που θα την έχανε.
Κι αυτό είναι κάτι που υποψιάζομαι ότι το ήξερε η Μελάνια.
Η σχέση τους ήταν απλώς μια ακόμη συμφωνία, απλή και λιτή».
«Μπορώ πάντα να έχω μια άλλη γυναίκα.
Δεν με πειράζει.
Αν θέλει να φύγει, μπορεί να φύγει», του είχε πει ο Donald Trump.

Biden: Δεν είναι αυτός που ήταν, «νοητικά δεν πάει καλά...» δηλώνει πρώην στενογράφος

Μιλώντας στο Washington Free Beacon, ο Mike McCormick, ο οποίος εργάστηκε ως στενογράφος στο Λευκό Οίκο για 15 χρόνια και με τον Biden από το 2011 έως το 2017, δήλωσε ότι ο υποψήφιος πρόεδρος των Δημοκρατικών δεν είναι «ο ίδιος Joe Biden που γνώριζε».
Ο πρώην στενογράφος του Λευκού Οίκου αναφέρει ότι η γνωστική λειτουργία και η ικανότητα ομιλίας του υποψηφίου για την προεδρία έχει μειωθεί δραματικά τα τελευταία χρόνια.
«Είναι σαν να έχει μείνει πίσω και δεν φαίνεται να έχει την ίδια νοητική οξύτητα με τον Biden πριν από τέσσερα χρόνια», δήλωσε ο McCormick.
«Δεν έχει ενέργεια, δεν έχει ειρμό η ομιλία του ... είναι ένας διαφορετικός τύπος», πρόσθεσε.
Ο McCormick σημείωσε ότι ο Biden φαίνεται να «χάνεται» κατά τη διάρκεια συνεντεύξεων και έχει επίσης χάσει την ικανότητά του να βγαίνει ομαλά από τα σενάρια των λόγων του και να συνδέεται φυσικά με το κοινό του.
«Παλιά μπορεί να έκανε απλώς ένα αστείο και να ξανάπιανε αμέσως μετά τον ειρμό της ομιλίας.
Αυτό, δεν το κάνει πια», είπε ο πρώην στενογράφος.
«Την ομιλία του στην Δημοκρατική Εθνική Επιτροπή την διάβασε κατά λέξη ... δεν είναι πια ο Joe Biden».
Ο Biden έχει υποχωρήσει και αποχωρήσει αμέτρητες φορές κατά τη διάρκεια συνεντεύξεων και ομιλιών, οδηγώντας σε εικασίες ότι ο πρώην αντιπρόσωπος προφυλάσσεται από τους διαχειριστές της καμπάνιας του, ώστε να μην ταπεινώνεται περαιτέρω.
Παρά το γεγονός ότι ο Bryan Stellter του CNN ισχυρίστηκε ότι είναι εκτός τόπου και χρόνου να αμφισβητείται η ψυχική υγεία του Biden, μια δημοσκόπηση του Rasmussen που κυκλοφόρησε τον περασμένο μήνα διαπίστωσε ότι το 59% των πιθανών ψηφοφόρων δεν πιστεύουν ότι θα τελειώσει μια τετραετή θητεία στον Λευκό Οίκο.
Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν επίσης ότι το 38% των Αμερικανών ψηφοφόρων πιστεύουν ότι ο Biden έχει «κάποια μορφή άνοιας», συμπεριλαμβανομένου ενός στους πέντε Δημοκρατικούς.
Η γνωστική λειτουργία του Biden έχει αμφισβητηθεί επανειλημμένα, συμπεριλαμβανομένου του ιατρού του Λευκού Οίκου Δρ. Ronie Jackson.
«Νομίζω ότι είναι αρκετά μεγάλος τώρα που έχει γνωστικές δυσκολίες και αυτό συμβαίνει.
Είναι μέρος της γήρανσης », είπε ο Jackson.
«Εάν ο Donald Trump έρθει σε αντιπαράθεση με τον Joe Biden, δεν θα υπήρχε σύγκριση... το παιχνίδι θα είναι εντελώς μονόπλευρο, υποστηρίζουν.

Image
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης