Τελευταία Νέα
Διεθνή

Trump: Θα δαπανήσω δικά μου χρήματα για την προεκλογική εκστρατεία μου

Trump: Θα δαπανήσω δικά μου χρήματα για την προεκλογική εκστρατεία μου
Ο πρόεδρος Trump δηλώνει πρόθυμος να καλύψει ο ίδιος το χρηματοδοτικό κενό της προεκλογικής εκστρατείας του αν χρειαστεί
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Donald Trump δήλωσε ότι θα δαπανήσει δικά του χρήματα για να χρηματοδοτήσει την προεκλογική εκστρατεία του, εφόσον χρειαστεί κάτι τέτοιο.
Λίγο πριν αναχωρήσει για τη Φλόριντα, ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος είπε στους δημοσιογράφους ότι η εκστρατεία του έχει σήμερα τα διπλά ή τα τριπλά χρήματα απ’ όσα διέθετε το 2017, αλλά αν υπάρξει χρηματοδοτικό κενό θα το καλύψει ο ίδιος.
«Αν χρειαστεί, θα το κάνω», τόνισε.
Η εφημερίδα New York Times έγραψε ότι η αρχική οικονομική υπεροχή του Trump επί του Joe Biden, του Δημοκρατικού αντιπάλου του, έχει εξανεμιστεί.
Από το 1,1 δισεκατομμύριο δολάρια που είχε συγκεντρώσει η εκστρατεία του και το κόμμα από το 2019 μέχρι τον Ιούλιο φέτος, έχουν ήδη δαπανηθεί πάνω από 800 εκατομμύρια.
Ο διευθυντής της προεκλογικής εκστρατείας του Trump, Bill Stepien, ο οποίος ανέλαβε αυτή τη θέση στα μέσα Ιουλίου αντικαθιστώντας τον Brad Parscale, είπε στους δημοσιογράφους σήμερα ότι «τώρα παρακολουθούμε προσεκτικά τον προϋπολογισμό».
Διαβεβαίωσε όμως ότι θα έχει στη διάθεσή του περισσότερους πόρους απ’ όσους διέθετε το προεκλογικό επιτελείο του Trump το 2016.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης