Τελευταία Νέα
Διεθνή

TUI: Αναστέλλει... τις διακοπές σε Κρήτη, Ζάκυνθο, Σαντορίνη και Μύκονο, μετά την απόφαση-χαστούκι της Βρετανίας για τον ελληνικό τουρισμό

TUI: Αναστέλλει... τις διακοπές σε Κρήτη, Ζάκυνθο, Σαντορίνη και Μύκονο, μετά την απόφαση-χαστούκι της Βρετανίας για τον ελληνικό τουρισμό
Η TUI προέβη σε ακύρωση των πακέτων διακοπών από τη Βρετανία προς την Κρήτη, τη Ζάκυνθο, τη Σαντορίνη και τη Μύκονο έως τις 22 Σεπτεμβρίου
Νέες εξελίξεις διαμορφώνονται ύστερα από την απόφαση της αγγλικής κυβέρνησης να επιβάλλει υποχρεωτική καραντίνα μετά τις διακοπές τουριστών στην Ελλάδα.
Ειδικότερα, η TUI προέβη σε ακύρωση των πακέτων διακοπών από τη Βρετανία προς την Κρήτη, τη Ζάκυνθο, τη Σαντορίνη και τη Μύκονο έως τις 22 Σεπτεμβρίου.
Την ίδια στιγμή, αναστέλλει όλα τα ταξίδια για Μάλια Ηρακλείου και Λαγανά Ζακύνθου, μέχρι τις 31 Οκτωβρίου.
Επιπλέον, ακύρωση ταξιδιών προς Κρήτη έως και τις 20 Σεπτεμβρίου ανακοίνωσε και η Jet2.
Οι ταξιδιωτικές εταιρείες καλούν τους πελάτες τους είτε να αλλάξουν τις κρατήσεις τους ή να ζητήσουν επιστροφή χρημάτων.
Από την πλευρά του, ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης χαρακτήρισε «πολύ άτυχη» την απόφαση της βρετανικής κυβέρνησης να επιβάλλει καραντίνα στους ταξιδιώτες που φτάνουν από επτά ελληνικά νησιά.
Μιλώντας το πρωί στο Sky News ο κ. Θεοχάρης είπε επίσης ότι η καραντίνα δε δικαιολογείται από τον αριθμό των κρουσμάτων στην Ελλάδα ανά 100.000 κατοίκους, που βρίσκεται αρκετά κάτω από το όριο την 20 κρουσμάτων που έχει θεσπίσει ως κριτήριο για επιβολή καραντίνας το Λονδίνο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης