Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ηλιόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ): Μητσοτάκης και Κεραμέως έχουν συσπειρώσει το σύνολο των εκπαιδευτικών εναντίον τους

tags :
Ηλιόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ): Μητσοτάκης και Κεραμέως έχουν συσπειρώσει το σύνολο των εκπαιδευτικών εναντίον τους
Οι αντιφάσεις της πολιτικής τους τροφοδοτούν τις θεωρίες συνομωσίας είπε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ
Επίθεση στον πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη και στην υπ.Παιδείας, Νίκη Κεραμέως με αφορμή το άνοιγμα των σχολείων στις 14/9 εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Ν. Ηλιόπουλος, ο οποίος υποστήριξε πως λόγω της πολιτικής τους έχουν καταφέρει να συσπειρώνουν εναντίον τους το σύνολο των εκπαιδευτικών.
«Η πανδημία ανέδειξε την ανάγκη για μια μεγάλη επένδυση στην δημόσια παιδεία, για να μπορέσουν να ανοίξουν τα σχολεία με ασφάλεια» αναφέρει ο κ.Ηλιόπουλος, ο οποίος κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «ενώ με πρόσχημα την πανδημία σπαταλά δημόσιο χρήμα για τα απαραίτητα διαγνωστικά τεστ που χαρίζει σε ιδιωτικές κλινικές, αρνείται να προχωρήσει στις απαραίτητες προσλήψεις εκπαιδευτικών, ώστε να λειτουργήσουν τμήματα έως 15 μαθητές».
«Αντίθετα, εν μέσω πανδημίας, θα είμαστε η μόνη ευρωπαϊκή χώρα που θα αυξήσει τους μαθητές ανά τμήμα.
Ο κ. Μητσοτάκης το ομολόγησε κυνικά χθες στη Βουλή.
Την ώρα που ήδη εντοπίζονται κρούσματα σε εκπαιδευτικούς η κυβέρνηση δεν έχει προβλέψει την διεξαγωγή των απαραίτητων τεστ τόσο πριν ανοίξουν τα σχολεία όσο και κατά την διάρκεια των μαθημάτων.
Ακόμα και στο ζήτημα προμήθειας μασκών προχώρησε σε σχεδιασμό παροχής τους με καθυστέρηση και απουσία οργάνωσης, μετά την κοινωνική και πολιτική κατακραυγή.
Ο κ. Μητσοτάκης και η κ. Κεραμέως έχουν καταφέρει να συσπειρώσουν εναντίον τους το σύνολο της εκπαιδευτικής κοινότητας.
Οι αντιφάσεις της δικής τους πολιτικής τροφοδοτούν τις θεωρίες συνωμοσίας.
Τους καλούμε έστω και τώρα να ακούσουν τη φωνή εκπαιδευτικών, μαθητών και γονιών και να ανοίξουν τα σχολεία με ασφάλεια για όλες και όλους» αναφέρει ο κ.Ηλιόπουλος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης