Τελευταία Νέα
Διεθνή

Βρετανία: Σε καραντίνα οι ταξιδιώτες από Μύκονο, Σαντοτίνη και άλλα πέντε ελληνικά νησιά

Βρετανία: Σε καραντίνα οι ταξιδιώτες από Μύκονο, Σαντοτίνη και άλλα πέντε ελληνικά νησιά
Σε καραντίνα αποφάσισε να θέσει η Βρετανία τους ταξιδιώτες από επτά ελληνικά νησιά, λόγω της αύξησης των κρουσμάτων που έχει παρατηρηθεί. Τ
Σε καραντίνα αποφάσισε να θέσει η Βρετανία τους ταξιδιώτες από επτά ελληνικά νησιά, λόγω της αύξησης των κρουσμάτων που έχει παρατηρηθεί.
Το μέτρο τίθεται σε ισχύ από την Τετάρτη στις 4 π.μ.
Ο υπουργός Μεταφορών ανακοίνωσε ότι Λέσβος, Τήνος, Σέριφος, Μύκονος, Κρήτη, Σαντορίνη και Ζάκυνθος καταργούνται από τη λίστα των ταξιδιωτικών εξαιρέσεων και μπαίνουν στην «κόκκινη λίστα».
Βρετανικά μέσα ενημέρωσης σημειώνουν ότι το μέτρο θα εφαρμοστεί από την προσεχή Τετάρτη, ενώ κανονικά και χωρίς την υποχρέωση καραντίνας θα επιστρέφουν οι ταξιδιώτες από την ηπειρωτική Ελλάδα.
Ο υπουργός Μεταφορών αποκάλυψε στη Βουλή των Κοινοτήτων ότι το σύστημα καραντίνας αναθεωρείται, ενώ λαμβάνεται υπ’ όψιν το διαφορετικό προφίλ κινδύνου που παρουσιάζουν ορισμένα νησιά.
«Για πρώτη φορά έχουμε τα στοιχεία και την ικανότητα να προσθέσουμε και να μετακινήσουμε συγκεκριμένα νησιά από τη λίστα καραντίνας, ενώ ακόμη παρέχουμε υψηλή προστασία για το κοινό» είπε στους βουλευτές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης