Τελευταία Νέα
Πολιτική

Η απάντηση της ΝΔ στον Τσίπρα: Ας σταματήσει να μιλάει απαξιωτικά για τους Έλληνες πολίτες

Η απάντηση της ΝΔ στον Τσίπρα: Ας σταματήσει να μιλάει απαξιωτικά για τους Έλληνες πολίτες
Η χαμηλή απήχηση του ίδιου και του κόμματός του δεν οφείλεται στους άλλους, αλλά στο ότι αυτά που λέει είναι μακριά από την πραγματικότητα
Άμεση ήταν η απάντηση της ΝΔ στις σημερινές (6/9) δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα από το βήμα της Κ.Ε του κόμματος.
«Ο κ. Τσίπρας μιλάει για έλεγχο των «αρμών της εξουσίας» και για «μη ομαλή κατάσταση» και χειροκροτεί ο Νίκος Παππάς και χαμογελάει ο Δ. Παπαγγελόπουλος» αναφέρει με σαρκαστικό τρόπο η ΝΔ.
Και συνεχίζει στην ανακοίνωσή της λέγοντας ότι «αυτό που ομολογεί ο ίδιος ότι επιχείρησε να κάνει και - ευτυχώς για τη Δημοκρατία μας - δεν τα κατάφερε, ας πάψει να προσπαθεί να το φορτώσει σε άλλους».
«Κι ας σταματήσει επιτέλους να μιλάει τόσο απαξιωτικά για τους Έλληνες πολίτες, κατηγορώντας τους διαρκώς ως θύματα προπαγάνδας. Ας αναλογιστεί μήπως, η χαμηλή απήχηση του ίδιου και του κόμματός του δεν οφείλεται στους άλλους, αλλά στο ότι αυτά που λέει είναι τόσο μακριά από την πραγματικότητα της κοινωνίας που δεν ενδιαφέρουν κανέναν, παρά μόνο τα κομματικά του στελέχη» καταλήγει.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης