Τελευταία Νέα
Πολιτική

Επίσκεψη Μηταράκη στις δομές Αλεξάνδρειας, Βέροιας και Κάτω Μηλιάς

Επίσκεψη Μηταράκη στις δομές Αλεξάνδρειας, Βέροιας και Κάτω Μηλιάς
Την Κυριακή 6/9 ο N. Μηταράκης  θα βρεθεί στις δομές στο Βαγιοχώρι, στα Λουτρά Νέας Απολλωνίας και στα Λαγκαδίκια
Τις δομές φιλοξενίας της Αλεξάνδρειας, της Βέροιας και της Κάτω Μηλιάς επισκέφτηκε ο  υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης, ολοκληρώνοντας έτσι τη δεύτερη μέρα της τριήμερης περιοδείας του στη βόρεια Ελλάδα.
Ο κ. Μηταράκης, ο οποίος νωρίτερα το Σάββατο 5/9 επισκέφθηκε τη δομή φιλοξενίας στη Νέα Καβάλα, συνέχισε, την περιοδεία του πραγματοποιώντας επισκέψεις στις δομές φιλοξενίας της Αλεξάνδρειας, της Βέροιας και της Κάτω Μηλιάς.
 Στη δομή της Βέροιας, όπου βρέθηκε  μαζί με τον υφυπουργό Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας, βουλευτή Ημαθίας Απόστολο Βεσυρόπουλο και τον βουλευτή Ημαθίας,  Αναστάσιο Μπαρτζώκα, ο κ. Μηταράκης συνομίλησε με τους διαμένοντες στη δομή.
Σε δηλώσεις του ανέφερε πως «έχουν (οι διαμένοντες) λογικές αγωνίες, στις οποίες η επιτάχυνση των διαδικασιών ασύλου θα δώσει σύντομα τέλος.
Γιατί αυτός είναι ο μόνος δρόμος για μια συντεταγμένη ευρωπαϊκή χώρα.
Να μπορεί, δηλαδή, να αντιμετωπίζει τα αιτήματά τους με αξιοπρέπεια και ταχύτητα, έτσι ώστε όσοι δικαιούνται διεθνούς προστασίας να συνεχίσουν τη ζωή τους και να σταθούν στα πόδια τους» και «όσοι δε δικαιούνται, να επιστραφούν με αξιοπρέπεια στις χώρες προέλευσης τους».
Στη δομή της Κάτω Μηλιάς τον κ. Μηταράκη συνόδευε ο βουλευτής Πιερίας Φώντας Μπαραλιάκος.
Την  Κυριακή 6/9 ο κ. Μηταράκης  θα βρεθεί στις δομές στο Βαγιοχώρι, στα Λουτρά Νέας Απολλωνίας και στα Λαγκαδίκια.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης