Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Phoenix Capital: Tα 4 διαγράμματα που αποκαλύπτουν την επόμενη μέρα της Wall

Phoenix Capital: Tα 4 διαγράμματα που αποκαλύπτουν την επόμενη μέρα της Wall
Ο επενδυτής που θέλει να έχει μια εικόνα της περαιτέρω πορείας μετοχών και μετάλλων, πρέπει να παρατηρήσει προσεκτικά 4 διαγράμματα και να περιμένει, υποστηρίζει η Phoenix Capital
Η νευρικότητα και οι έντονες διακυμάνσεις είναι το χαρακτηριστικό που επικρατεί στη Wall Street, με τους επενδυτές να αξιολογούν τα καλύτερα των προσδοκιών στοιχεία για την αγορά εργασίας, μετά το χθεσινό sell-off της Πέμπτης 3/9 -ιδιαίτερα στον τεχνολογικό κλάδο.
Για τη μη βιωσιμότητα του ράλι που παρατηρείται εβδομάδες τώρα, υπήρξαν σημάδια που έκρουαν τα κουδουνάκια κινδύνου σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, ωστόσο όπως υποστηρίζει η Phoenix Capital, αν κάποιος επενδυτής θέλει να έχει μια εικόνα της περαιτέρω πορείας των αγορών, δεν πρέπει να κοιτάξει στα... άστρα, αλλά να παρατηρήσει προσεκτικά, τα παρακάτω 4 διαγράμματα.
Η συμβουλή της Phoenix είναι «παρακολούθηση και αναμονή».
Οι μετοχές των κολοσσών του τεχνολογικού κλάδου, δηλαδή Apple, Facebook, Amazon, Alphabet και Netflix, καθώς και εκείνη της Microsoft κατέγραψαν μεταξύ άλλων σημαντικές απώλειες, ωστόσο η πορεία του S&P 500 διατήρησε την τάση ανόδου και κινήθηκε εντός του μπλε πλαισίου, ενώ ο NASDAQ, δεν άγγιξε καν την μπλε γραμμή της τάσης του.

https://www.zerohedge.com/s3/files/inline-images/GPC9420.png?itok=zd6xPz_y

https://www.zerohedge.com/s3/files/inline-images/GPC94202.png?itok=OyUz0DXa
Πέραν των μετοχών τα πολύτιμα μέταλλα, κυρίως χρυσός κινείται πτωτικά για τρίτη ημέρα, αλλά είναι ακόμη εντός ενός υποστηρηκτικού πλαισίου παρά την έντονη διακύμανση.
Το γεγονός πάντως ότι χθες 4/9 δεν κατέρρευσε είναι πολύ θετικό σημάδι, υποστηρίζει η Phoenix.

https://www.zerohedge.com/s3/files/inline-images/GPC94203.png?itok=FZirhnZg
Μικρότερη διακύμανση με θετικά μηνύματα αντοχής δίνει και η πορεία του ασημιού.

https://www.zerohedge.com/s3/files/inline-images/GPC94204.png?itok=ToE2wdHn

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης