Τελευταία Νέα
Διεθνή

Trump: Έχει τη στήριξη του μεγαλύτερου σωματείου αστυνομικών στις ΗΠΑ

Trump: Έχει τη στήριξη του μεγαλύτερου σωματείου αστυνομικών στις ΗΠΑ
Το συνδικάτο Fraternal Order of Police (FOP) που αριθμεί περισσότερα από 355.000 μέλη σε εθνικό επίπεδο, ανακοίνωσε ότι στηρίζει τον πρόεδρο Trump και στις επερχόμενες εκλογές
To μεγαλύτερο συνδικάτο αστυνομικών στις ΗΠΑ ανακοίνωσε σήμερα Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου τη στήριξή του στον πρόεδρο Donald Trump στις επερχόμενες αμερικανικές εκλογές, ενισχύοντας το μήνυμα του Ρεπουμπλικάνου μεγιστάνα ότι είναι o υποψήφιος πρόεδρος του "νόμου και τάξης" εν μέσω διαδηλώσεων σε όλη τη χώρα κατά της αστυνομικής βαρβαρότητας και της φυλετικής αδικίας.
Το συνδικάτο Fraternal Order of Police (FOP) που αριθμεί περισσότερα από 355.000 μέλη σε εθνικό επίπεδο ανακοίνωσε ότι ο Trump έχει επιδείξει την υποστήριξή του και την κατανόησή του προς τους αξιωματικούς επιβολής του νόμου που βρίσκονται αντιμέτωποι με πολιτικές αναταραχές σε όλη τη χώρα τους τελευταίους μήνες.
"Το FOP είναι υπερήφανο που υποστηρίζει έναν υποψήφιο που καλεί σε νόμο και τάξη ολόκληρο το έθνος μας", ανέφερε στην ανακοίνωση ο Patrick Yos πρόεδρος του πανεθνικού συνδικάτου.
«Ο πρόεδρος Trump έχει δείξει επανειλημμένα ότι στηρίζει τα όργανα επιβολής του νόμου και κατανοεί τα θέματα με τα οποία έρχονται αντιμέτωπα καθημερινά τα μέλη μας», πρόσθεσε ο Yos.
«Εκ μέρους των 355.000 μελών της Fraternal Order of Police, εκφράζουμε με περηφάνια την ομόφωνη στήριξή μας στον Donald Trump», αναφέρεται στο Tweet της Ένωσης.
Ο πρόεδρος της FOP δήλωσε ότι «η δημόσια ασφάλεια θα είναι αναμφίβολα στο επίκεντρο της προσοχής των ψηφοφόρων των φετινών εκλογών».
«Ο πρόεδρος Trump έχει δείξει επανειλημμένα ότι στηρίζει τα όργανα επιβολής του νόμου και κατανοεί τα θέματα με τα οποία έρχονται αντιμέτωπα καθημερινά τα μέλη μας», πρόσθεσε ο Yos.
Τα ζητήματα του νόμου και της τάξης αλλά και της στήριξης της αστυνομίας, βρίσκονται στο επίκεντρο της προεκλογικής εκστρατείας Trump, εν μέσω διαδηλώσεων σε εθνικό επίπεδο ενάντια στην αστυνομική βία και τις φυλετικές διακρίσεις.
Η Ένωση, σύμφωνα με την ιστοσελίδα The hill, έστειλε ερωτηματολόγιο τόσο στον Trump όσο και στον αντίπαλό του των δημοκρατικών, Joe Biden και έλαβε τις απαντήσεις τους σε θέματα που αφορούν τα μέλη της περί τα μέσα Ιουλίου.
Οι απαντήσεις αυτές, διανεμήθηκαν στα μέλη της Ένωσης προκειμένου να αποφασίσουν ποιον υποψήφιο θα στηρίξουν.
«Η FOP με περηφάνια στηρίζει έναν υποψήφιο που ζητεί νόμο και τάξη σε όλη την επικράτειά μας.
Έχει την πλήρη και θερμή στήριξη της FOP», τόνισε ο Yos.
Η μεγαλύτερη αστυνομική ένωση είχε στηρίξει τον Trump και κατά την προεκλογική εκστρατεία του 2016.
 
Image

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης