Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Tesla: Από 4/9 και για ένα μήνα για πρώτη φορά στην Ελλάδα στο Golden Hall

tags :
Tesla: Από 4/9 και για ένα μήνα για πρώτη φορά στην Ελλάδα στο Golden Hall
Από 4/9 και για έναν ολόκληρο μήνα, οι φίλοι της Tesla θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την πρωτοπόρο εταιρεία στον τομέα της ηλεκτροκίνησης, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Golden Hall
Από σήμερα Παρασκευή 4/9 και για έναν ολόκληρο μήνα, οι φίλοι της Tesla θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την Tesla, την πρωτοπόρο εταιρεία στον τομέα της ηλεκτροκίνησης, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο που έχει δημιουργηθεί για τις ανάγκες των Ελλήνων αγοραστών στο εμπορικό κέντρο Golden Hall, στο Μαρούσι.
Στο stand της Tesla άνθρωποι της εταιρείας θα είναι σε θέση να απαντήσουν στα ερωτήματα των ενδιαφερομένων, δίνοντας λεπτομερείς πληροφορίες για τα τετράτροχα προϊόντα της εταιρείας του Elon Musk που πλέον "ενεργοποιείται” με δυναμικό τρόπο και στην ελληνική αγορά.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συγκεκριμένος χώρος αναμένεται να φιλοξενήσει την Tesla για μικρό χρονικό διάστημα, καθώς πολύ σύντομα η αμερικάνικη εταιρεία θα προχωρήσει στα εγκαίνια ενός pop up καταστήματος στην Αθήνα, σε άγνωστη προς το παρόν τοποθεσία.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Tesla ενεργοποίησε στα τέλη του περασμένου Ιουλίου το διαδικτυακό της design studio για την Ελλάδα, με τους ενδιαφερόμενους να μπορούν να διαμορφώσουν και να παραγγείλουν τα Model 3, Model S και Model X.
Όπως ανακοινώθηκε, οι παραδόσεις ξεκινούν στα τέλη του 2020.

Tesla: Από σήμερα και για πρώτη φορά στην Ελλάδα στο Golden Hall

Η Tesla, όπως η ίδια έχει δεσμευτεί, θα δημιουργήσει επίσης ένα κέντρο σέρβις στην Αθήνα προτού ξεκινήσουν οι παραδόσεις, ώστε οι ιδιοκτήτες ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου της αμερικανικής εταιρείας να έχουν πρόσβαση σε άμεσες και απρόσκοπτες διαδικασίες συντήρησης και επισκευών για το όχημά τους.
Επίσης, πριν το τέλος του έτους, θα λειτουργήσει επίσης ο πρώτος σταθμός με Superchargers και μέσα στο 2021 ανάλογοι σταθμοί θα εγκατασταθούν και σε ολόκληρη την Ελλάδα.
Αυτή τη στιγμή, Υπάρχουν περισσότεροι από 18.000 Superchargers παγκοσμίως.
Εξ αυτών, πάνω από 5.000 βρίσκονται στην Ευρώπη, διανεμημένοι σε περισσότερους από 530 διαφορετικούς σταθμούς.   

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης