Τελευταία Νέα
Κοινωνία

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις 680 οδηγών και τεχνικών σε μετρό και λεωφορεία

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις 680 οδηγών και τεχνικών σε μετρό και λεωφορεία
680 προσλήψεις οδηγών και τεχνικών σε μετρό και λεωφορεία
Μέσω ΑΣΕΠ αναμένεται να πραγματοποιηθούν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα 680 προσλήψεις σε οδηγούς και τεχνικούς μετρό και αστικών λεωφορείων, όπως ανήγγειλε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής.
Ο Κώστας Καραμανλής ανέφερε μιλώντας στα «Parapolitika» ότι θα υπάρξουν 503 επιπλέον λεωφορεία στην Αθήνα σε ένα εξάμηνο. Συγκεκριμένα, υποστήριξε ότι θα προστεθούν 203 λεωφορεία ΚΤΕΛ μέχρι το τέλος του 2020 και με διαγωνισμό μέσω leasing άλλα 300 λεωφορεία το μέχρι τον Ιανουάριο – Φεβρουάριο. Θα υπάρξει επομένως ενίσχυση και ανανέωση του στόλου μέσα στο επόμενο εξάμηνο.
Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών τόνισε επίσης ότι ανανέωση θα υπάρξει και στο 50% του στόλου του ΟΑΣΘ, καθώς και ότι μέχρι το τέλος του χρόνου θα κυκλοφορούν στους δρόμους της Θεσσαλονίκης επιπλέον 230 λεωφορεία, 180 με leasing και 50 που προμηθεύτηκε ο Δήμος.
Επιπλέον, ανακοίνωσε ότι την επόμενη εβδομάδα (από Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου) στη Γραμμή 3 του Μετρό οι χρονοαποστάσεις θα μειωθούν κατά μέσο όρο στα τέσσερα λεπτά στις ώρες αιχμής. Παράλληλα, ανέφερε ότι θα διατεθούν κονδύλια και από το Ταμείο Ανάκαμψης για την αναβάθμιση 15 συρμών και για αγορά άλλων 7 νέων για τις Γραμμές 2 και 3 του Μετρό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης