Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

ΝΑΤΟ: Συνεδριάζει για τη δηλητηρίαση Navalny την Παρασκευή 4/9 - Οι «σαφείς αποδείξεις» της Γερμανίας

ΝΑΤΟ: Συνεδριάζει για τη δηλητηρίαση Navalny την Παρασκευή 4/9 - Οι «σαφείς αποδείξεις» της Γερμανίας
Το ΝΑΤΟ θα συνεδριάσει στις Βρυξέλλες για το θέμα της δηλητηρίασης του Ρώσου πολιτικού της αντιπολίτευσης Alexei Navalny
Το ΝΑΤΟ θα συνεδριάσει αύριο στις Βρυξέλλες για το θέμα της δηλητηρίασης του Ρώσου πολιτικού της αντιπολίτευσης Alexei Navalny, ανακοίνωσε σήμερα Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου, διπλωμάτης.
Σε ανακοίνωσή του, το ΝΑΤΟ αναφέρει ότι θα διεξαγάγει τη συνεδρίαση την Παρασκευή "σε επίπεδο πρεσβευτών", χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει το θέμα της συνεδρίασης αυτής, στο τέλος της οποίας έχει προγραμματιστεί ενημέρωση του Τύπου γύρω στις 13.30 ώρα Ελλάδος.
Όταν ρωτήθηκε από το Γαλλικό Πρακτορείο, εκπρόσωπος του ΝΑΤΟ δήλωσε ότι "η ανακοίνωση της Γερμανίας, σύμφωνα με την οποία ο Navalny ήταν θύμα δηλητηρίασης με νόβιτσοκ, είναι στην ατζέντα".
Γερμανοί αξιωματούχοι θα ενημερώσουν τους 29 άλλους συμμάχους τους, μετά την ανακοίνωση του Βερολίνου ότι έχει "σαφείς αποδείξεις" πως το μαύρο πρόβατο του Κρεμλίνου, ο 44χρονος Navalny, δηλητηριάστηκε με τον νευροτοξικό παράγοντα.
Χθες, Τετάρτη, ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Jens Stoltenberg καταδίκασε τη "σοκαριστική" δηλητηρίαση του Navalny και ζήτησε διενέργεια έρευνας από τη Ρωσία.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης