Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο Elon Musk εισέρχεται στην κούρσα για το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού

Ο Elon Musk εισέρχεται στην κούρσα για το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού
Η Tesla βρίσκεται σε προχωρημένες συνομιλίες για συνεργασία με τη CureVac
Στην κούρσα για την ανάπτυξη εμβολίου κατά του κορωνοϊού εισέρχεται ο Elon Musk, καθώς η Tesla βρίσκεται σε προχωρημένες συνομιλίες για συνεργασία με τη γερμανική βιοτεχνολογική εταιρεία CureVac.
Μάλιστα, στις 2/9 ο πασίγνωστος επιχειρηματίας βρέθηκε στη Γερμανία όπου είχε συνομιλίες με τρεις υπουργούς της γερμανικής κυβέρνησης και άλλους πολιτικούς αξιωματούχους, προκειμένου να συζητήσουν για την πρόοδο στη συνεργασία της Tesla με την CureVac, αλλά και άλλα επενδυτικά σχέδιά του δισεκατομμυριούχου που αφορούν τη Γερμανία, σύμφωνα με το Reuters.
Η Tesla θα βοηθήσει τη γερμανική βιοτεχνολογική εταιρεία CureVac, η προσπάθεια της οποίας για την ανάπτυξη ενός υποψήφιου εμβολίου κατά του κορωνοϊού βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο, στην παραγωγή του εν λόγω εμβολίου.
Ειδικότερα, η Tesla θα βοηθήσει στην ανάπτυξη φορητών εκτυπωτών, μια τεχνολογία βιοτύπωσης, που θα επιταχύνει την παραγωγή του υποψήφιου εμβολίου της CureVac.
Ο Elon συναντήθηκε επίσης με τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών, τον υπουργό Υγεία και την υπουργό Έρευνας.
Υπενθυμίζεται πως ο ιδρυτής της Tesla έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την κατασκευή ενός εργοστασίου παραγωγής της Tesla στη Γερμανία, στο κρατίδιο του Βραδεμβούργου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης