Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι Νεοϋορκέζοι εγκαταλείπουν την πόλη και μετακομίζουν σε προάστια και την επαρχία

Οι Νεοϋορκέζοι εγκαταλείπουν την πόλη και μετακομίζουν σε προάστια και την επαρχία
Οι Νεοϋορκέζοι εγκαταλείπουν την πόλη, εν μέσω κορωνοϊού
Τα εκατοντάδες χιλιάδες κρούσματα φαίνεται να έχουν τρομάξει τους κάτοικους της Νέας Υόρκης, οι οποίοι στρέφονται πλέον στα προάστια της μητρόπολης και τις επαρχιακές πόλεις.
Όπως αναφέρει ο ιστότοπος FlatRate Moving, που εξειδικεύεται στην εύρεση κατοικίας στη Νέα Υόρκη, για την περίοδο από μέσα Μαρτίου έως μέσα Αυγούστου 2020 ο αριθμός των μετακομίσεων από το κέντρο της πόλης προς προάστια και επαρχία, έχει αυξηθεί κατά 50% σε ετήσια σύγκριση, όταν ο συνολικός αριθμός των μετακομίσεων από και προς τη Νέα Υόρκη έχει αυξηθεί κατά 46%.
Μάλιστα, όπως αναφέρουν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, δεν είναι λίγοι αυτοί που περιμένουν άρση των περιορισμών που έχουν επιβληθεί λόγω κορωνοϊού, προκειμένου να φύγουν και αυτοί από την πόλη.
Παράλληλα, σημειώνεται, οι αγορές κατοικιών σε επαρχιακές περιοχής στην περιοχή της Νέας Υόρκης εκτοξεύθηκαν κατά 44% σε ετήσια σύγκριση, μόνο τον Ιούλιο 2020.
Αυτή τη στιγμή, τα κρούσματα κορωνοϊού σε παγκόσμιο επίπεδο ανέρχονται σε πάνω από 25,8 εκατομμύρια και οι θάνατοι σε πάνω από 858.000.
Πρώτες παραμένουν οι ΗΠΑ σε κρούσματα, με πάνω από 6 εκατομμύρια και 184.910 νεκρούς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης