Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Το μέλλον αλλάζει σχήμα με το Galaxy Z Fold2

tags :
Το μέλλον αλλάζει σχήμα με το Galaxy Z Fold2
Το Galaxy Z Fold2 είναι η τρίτης γενιάς αναδιπλούμενη συσκευή της Samsung, που συνδυάζει έναν εκπληκτικό και τολμηρό σχεδιασμό με αναβαθμισμένη τεχνολογία, προκαλώντας τα όρια της mobile εμπειρίας 
Η Samsung Electronics Co., Ltd παρουσιάζει το Samsung Galaxy Z Fold2, τη νέα γενιά αναδιπλούμενης συσκευής, που προσδιορίζει μία ολόκληρη κατηγορία συσκευών.
Το Galaxy Z Fold2 διαθέτει ενισχυμένες βελτιστοποιήσεις και ουσιαστικές καινοτομίες για να προσφέρει νέες αναδιπλούμενες εμπειρίες σε όσους αποζητούν τεχνολογία αιχμής.
Με μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη και τεράστια κύρια οθόνη, το Galaxy Z Fold2 συνδυάζει στιβαρή σχεδίαση, ένα εξαιρετικό επίπεδο δεξιοτεχνίας και νέα διαισθητικά χαρακτηριστικά για μια μοναδική εμπειρία κινητής τηλεφωνίας, που προσφέρει την ευελιξία που απαιτεί η καθημερινή ζωή.
«Το ταξίδι μας στην επόμενη γενιά κινητών συσκευών είναι γεμάτο πρωτοτυπία και καινοτομία», δήλωσε ο Dr. TM Roh, President και Head του Mobile Communications Business, Samsung Electronics.
«Για την κυκλοφορία του Samsung Galaxy Z Fold2, ακούσαμε προσεκτικά τα σχόλια των χρηστών για να διασφαλίσουμε ότι προσφέρουμε ουσιαστικές βελτιώσεις στο hardware, ενώ παράλληλα αναπτύσσουμε νέες καινοτομίες για να βελτιώσουμε την εμπειρία χρήσης. Ενισχυμένοι περαιτέρω από τις κορυφαίες συνεργασίες μας με τη Google και τη Microsoft, αναδιαμορφώνουμε και επαναπροσδιορίζουμε την εμπειρία κινητής».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης