Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μπακογιάννη (ΝΔ): Απίστευτη επιθετικότητα από την Τουρκία σε όλα τα μέτωπα - Δεν αποκλείεται θερμό επεισόδιο

Μπακογιάννη (ΝΔ): Απίστευτη επιθετικότητα από την Τουρκία σε όλα τα μέτωπα - Δεν αποκλείεται θερμό επεισόδιο
Η Τουρκία δεν έχει κάνει πόλεμο με οργανωμένη χώρα είπε η κα.Μπακογιάννη
Τη θέση ότι η Τουρκία εμφανίζει μια απίστευτη επιθετικότητα σε όλα τα μέτωπα διατύπωσε η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία υποστήριξε ότι η Τουρκία δεν έχει κάνει πόλεμο με οργανωμένη χώρα.
Σε δηλώσεις της στο Παραπολιτικά Fm η κα.Μπακογιάννη υποστήριξε ότι ο πρόεδρος Erdogan εμφανίζει μια ανασφάλεια καθώς έχει να αντιμετωπίσει την κρίση στην οικονομία και προσπαθεί να στρέψει το ενδιαφέρον προς το εξωτερικό.
«Η Τουρκία δεν έχει κάνει πόλεμο με οργανωμένη χώρα καθώς γνωρίζει καλά την αμυντική θωράκιση της Ελλάδας και την αποφασιστικότητα της χώρας μας που το απέδειξε στον Έβρο» είπε η κα.Μπακογιάννη, η οποία διερωτήθηκε αν το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών εγκρίνει τις σπασμωδικές κινήσεις του Τούρκου προέδρου.
Αναφερόμενη στην παρέμβαση της Γερμανίας είπε ότι έγινε μια προσπάθεια στο πλαίσιο της προεδρίας της ΕΕ ενώ είπε πως το τελευταίο διάστημα η Merkel έχει σκληρύνει τις δηλώσεις της, υπογραμμίζοντας πως «οι Ευρωπαίοι ηγέτες έχουν αντιληφθεί πως το πρόβλημα δεν είναι ελληνο-τουρκικό αλλά ευρω-τουρκικό».
Σε ότι αφορά την παρέμβαση του Αμερικανού προέδρου η κα.Μπακογιάννη επεσήμανε ότι ο Trump αντιλαμβάνεται ποιος είναι ο ταραχοποιός στην περιοχή.
Ερωτηθείσα για το τι εκτιμά πως θα συμβεί η κα.Μπακογιάννη είπε πως παραβιάζονται κυριαρχικά δικαιώματα όταν το Oruc Reis μπαίνει στην περιοχή της Ελλάδας, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ο Τούρκος πρόεδρος να επιδιώξει ένα θερμό επεισόδιο και στη συνέχεια να κάτσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης