Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

JP Morgan: Ενισχύεται το momentum του Trump - Άσχημα νέα για τους επενδυτές

JP Morgan: Ενισχύεται το momentum του Trump - Άσχημα νέα για τους επενδυτές
Ενισχύονται οι πιθανότητες επανεκλογής του Donald Trump - Τι θα σημάνει για τους επενδυτές
Ενισχύεται το momentum της επανεκλογής του Donald Trump στην προεδρία των ΗΠΑ, εκτιμά η JP Morgan Chase, σενάριο που αν επαληθευτεί ια απογοητεύσεις τους επενδυτές που έχουν ποντάρει στην εκλογή του πρώην αντιπροέδρου Joe Biden.
«Πιστεύουμε ότι το momentum υπέρ του Trump θα συνεχιστεί, την ώρα που οι περισσότεροι επενδυτές έχουν τοποθετηθεί σε μία νίκη Biden, τονίζουν σε σημείωμά τους οι στρατηγικοί αναλυτές Marko Kolanovic και Brad Kaplan.
Ασχέτως πολιτικής, μία νίκη του Trump θα προκαλέσει μεγάλες επιπτώσεις στους επενδυτές, οι οποίοι έχουν τοποθετηθεί στην επανεκλογή του Biden, ο οποίος αναμένεται να προχωρήσει σε αύξηση φόρων και ρυθμιστικών κανόνων στη Wall Street.
Το ενδεχόμενο επανεκλογής Trump δεν πρέπει να αποκλειστεί, τονίζουν οι αναλυτές, και καλούν τους επενδυτές να προσαρμοστούν.
Σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, η ψαλίδα μεταξύ Trump και Biden έχει κλείσει, την ώρα που υποχωρούν τα κρούσματα του κορωνοϊού.
Ο Trump έχει επικεντρωθεί στην πορεία της οικονομίας και της Wall Street, που αποτελούν δύο καταλυτικούς παράγοντες για την έκβαση των προεδρικών εκλογών.
Σύμφωνα με την «The Hill», η στήριξη προς τον υποψήφιο των Δημοκρατικών Joe Biden ανέρχεται στο 50% και προς τον Trump στο 44%, με το 7% των ψηφοφόρων να δηλώνει αναποφάσιστο.
Στην προηγούμενη αντίστοιχη δημοσκόπηση της 23ης Αυγούστου, τα ποσοστά είχαν διαμορφωθεί σε 52%-42% υπέρ του Biden.
Σύμφωνα με τη Red Clear Politichs, ο Biden διατηρεί προβάδισμα 6,9% κατά μέσο όρο στις εθνικές δημοσκοπήσεις.
Tο ποσοστό του Biden διαμορφώνεται στο 49,7% έναντι 42,8% για τον Trump.
Tα στοιχήματα δίνουν μόλις 51% για νίκη του υποψηφίου των Δημοκρατικών, από 61%, σύμφωνα με την RCP.
Image
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης