Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Παπουτσάνης και ΑΒ Βασιλόπουλος στηρίζουν τους μαθητές των Ειδικών Σχολείων

Παπουτσάνης και ΑΒ Βασιλόπουλος στηρίζουν τους μαθητές των Ειδικών Σχολείων
Παπουτσάνης και ΑΒ Βασιλόπουλος καλύπτουν τις ετήσιες ανάγκες σε αντισηπτικά στα Ειδικά Σχολεία σε όλη την Ελλάδα.
Η Παπουτσάνης και η ΑΒ Βασιλόπουλος, ενώνουν τις δυνάμεις τους και με «Πράξεις από Καθαρή αγάπη», υλοποιούν μία δράση με μεγάλη αξία, για τους μαθητές των Ειδικών Σχολείων σε όλη την Ελλάδα, προσφέροντας αλκοολούχα απολυμαντικά για την κάλυψη των ετήσιων αναγκών τους ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς.
Έως τις 2 Σεπτεμβρίου, επιλέγοντας προσφορές με τα αγαπημένα αντισηπτικά προϊόντα Natura, Κρεμοσάπουνα Natura και αφρόλουτρα Aromatics, αποκλειστικά στα ΑΒ Βασιλόπουλος, οι καταναλωτές ενισχύουν τη δράση «Πράξεις από Καθαρή αγάπη», συμμετέχοντας και οι ίδιοι με τον τρόπο αυτό στη δημιουργία ενός ασφαλούς σχολικού περιβάλλοντος ώστε με το πρώτο κουδούνι τον Σεπτέμβριο, οι μαθητές να έχουν τα εφόδια που χρειάζονται για μια ασφαλή χρονιά.
Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, με προσήλωση στη δημιουργία στρατηγικών συνεργασιών, η Παπουτσάνης υλοποιεί δράσεις και πρωτοβουλίες που συμβάλουν ενεργά στην κοινωνία, δημιουργώντας κοινή αξία και θετική επιρροή.
Η συνεργασία με την ΑΒ Βασιλόπουλος αποτελεί επιβεβαίωση της δέσμευσης αυτής, η οποία θα ενισχύσει την ασφάλεια και προστασία των μαθητών που φοιτούν στα Ειδικά Σχολεία της χώρας.
Ταυτόχρονα και για όσο χρειασθεί, η Παπουτσάνης θα συνεχίσει να στηρίζει ανάγκες και να βρίσκεται στο πλευρό της Πολιτείας και της κοινωνίας, συμμετέχοντας στην προσπάθεια περιορισμού της διάδοσης της πανδημίας και την προστασία της δημόσιας υγείας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης