Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Wedbush: Νέα αύξηση της τιμής – στόχου για τη μετοχή της Apple, στα 700 δολάρια

Wedbush: Νέα αύξηση της τιμής – στόχου για τη μετοχή της Apple, στα 700 δολάρια
Συνέχεια του «ράλι» στη μετοχή της Apple βλέπει η Wedbush
Στα 700 δολάρια «εκτόξευσε» την τιμή – στόχο 12μήνου για τη μετοχή της Apple η Wedbush, λίγες μόλις ημέρες αφότου την αύξησε στα 600 από τα 515 δολάρια.
Να σημειωθεί πως η Wedbush έχει θέσει την τιμή – στόχο για τη μετοχή της Tesla στα 3.500 δολάρια.
Μεταξύ των εντυπωσιακών επιδόσεων της Apple, η Wedbush επικαλείται την επικείμενη έκδοση του iPhone σε 5G.
Προσφάτως, υποστήριξε πως η εταιρεία «έχει ακόμη πολλά καύσιμα στο ντεπόζιτό της», ενώ έπεται και ένας «σούπερ κύκλος» πωλήσεων για τη ναυαρχίδα «iPhone 12».
Με δεδομένο τον αριθμό μετοχών της εταιρείας επί του παρόντος, αν η πρόβλεψη της Wedbush Securities επαληθευτεί, η χρηματιστηριακή αξία της Apple θα διαμορφωθεί σε πάνω από 2,7 τρισεκ. δολάρια!
Επί του παρόντος, η μετοχή διαπραγματεύεται γύρω λίγο υψηλότερα από τα 500 δολάρια στη Wall Street, με την κεφαλαιοποίηση να φθάνει το ιλιγγιώδες ποσό των 2,15 τρισεκ. δολαρίων!
Η Apple παρουσίασε αυξημένη καθαρή κερδοφορία για το γ’ οικονομικό τρίμηνο, κόντρα στην κρίση που έχει επιφέρει παγκοσμίως η πανδημία του κορωνοϊού, με το ποσό να διαμορφώνεται σε 11,25 δισεκ. δολάρια, έναντι 10,04 δισεκ. το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του περασμένου έτους.
Τα έσοδα του αμερικανικού τεχνολογικού κολοσσού υποχώρησαν ελαφρά στα 53,7 δισεκ. δολ. από 53,8 δισεκ. για την περίοδο Απριλίου-Ιουνίου 2019.
Οι επιδόσεις ενθουσίασαν τους επενδυτές.
Παράλληλα, η δημοφιλής εταιρεία αποφάσισε να προχωρήσει σε αύξηση των κυκλοφορουσών μετοχών με split, δηλαδή σπάσιμο της μετοχής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης