Τουρισμός & Αερομεταφορές

Ποιες αεροπορικές προσφέρουν δωρεάν νέα κράτηση στους ταξιδιώτες τους

tags :
Ποιες αεροπορικές προσφέρουν δωρεάν νέα κράτηση στους ταξιδιώτες τους
Οι τέσσερις εταιρείες που προσφέρουν δωρεάν νέα κράτηση στους ταξιδιώτες τους
Η Lufthansa, η SWISS, η Austrian Airlines και η Brussels Airlines ανακοίνωσαν ότι οι ταξιδιώτες μπορούν να κάνουν εκ νέου κράτηση δωρεάν μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου 2020.
Ανταποκρινόμενη στην πανδημία, η Lufthansa είχε ήδη προχωρήσει την άνοιξη στην πραγματοποίηση μιας δωρεάν κράτησης.
Ο νέος κανονισμός ισχύει σε όλο τον κόσμο για όλες τις νέες κρατήσεις σε δρομολόγια μικρών, μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων. Οι αεροπορικές εταιρείες του ομίλου Lufthansa ικανοποιούν έτσι τις ανάγκες των πελατών τους για ευέλικτες ταξιδιωτικές ρυθμίσεις σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό.
Ωστόσο, οι πελάτες ενδέχεται να επιβαρυνθούν με επιπλέον κόστος εάν, για παράδειγμα, η αρχική θέση (πχ. οικονομική) κράτησης δεν είναι πλέον διαθέσιμη όταν κάνουν κράτηση σε διαφορετική ημερομηνία ή προορισμό. Έτσι, οποιαδήποτε διαφορά θα αντισταθμιστεί με πρόσθετη πληρωμή.
Οι αεροπορικές εταιρείες δικτύου του Ομίλου Lufthansa ανταποκρίνονται στις ειδικές ανάγκες των πελατών κατά τη διάρκεια της υγειονομικής κρίσης και συνεχίζουν να προσφέρουν εγγύηση των πτήσεων επιστροφής σε όλα τα ευρωπαϊκά δρομολόγια και, σε συνεργασία με την AXA Partners, ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο για τη χώρα του ταξιδιού.
Η συγκεκριμένη κάλυψη ισχύει σε περίπτωση ταξιδιωτικής οδηγίας ή σημαντικής εξάπλωσης της πανδημίας. Οι ταξιδιώτες θα επιστρέψουν στη Γερμανία, την Αυστρία ή την Ελβετία με τις εταιρείες Lufthansa, SWISS και Austrian Airlines.
Οι ναύλοι Economy Classic, Business Saver, Economy Flex και Business Flex περιλαμβάνουν ένα «ξέγνοιαστο πακέτο all-inclusive» που καλύπτει, μεταξύ άλλων, το κόστος της καραντίνας, τη διακοπή ταξιδιού, μια τηλεφωνική διαβούλευση πριν και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού ή τον «ιατρικό επαναπατρισμό».
Στο πακέτο «Bring me Home NOW», οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν με την επόμενη πτήση της Lufthansa Group, εάν το επιθυμούν. Αυτές οι επεκτάσεις ναύλων είναι δωρεάν και έχουν παραταθεί μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης