Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Διάρρηξη στο σπίτι της Εισαγγελέως E. Τουλουπάκη – Τι εξετάζει η Αστυνομία

Διάρρηξη στο σπίτι της Εισαγγελέως  E. Τουλουπάκη – Τι εξετάζει η Αστυνομία
Οι δράστες δεν πήραν υπολογιστές, ούτε άλλες συσκευές
(upd)Διάρρηξη σημειώθηκε στο σπίτι της Εισαγγελέως κατά της Διαφθοράς, Ελένης Τουλουπάκη, η οποία βρίσκεται σε διακοπές.
Από την οικία της Εισαγγελέως, όπως ανέφερε το OPEN, δεν λείπουν υπολογιστές ή άλλες συσκευές αξίας.
Ωστόσο, το γραφείο της Ε. Τουλουπάκη, το όνομα της οποίας μεταξύ άλλων έχει εμπλακεί και στην υπόθεση Novartis, για την οποία κατέθεσε στην Προανακριτική Επιτροπή για τον Δ. Παπαγγελόπουλο, είναι άνω-κάτω και σε όλο τον χώρο είναι πεταμένα τα χαρτιά από τους φακέλους της.
Ακόμη, είναι άγνωστο αν οι δράστες έχουν αποσπάσει κάποια έγγραφα και στοιχεία από το υλικό που η κ. Τουλουπάκη  στην οικία  της.
Ήδη, στο σπίτι της εισαγγελέως Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη, στην περιοχή της Ακρόπολης, βρίσκονται σύμφωνα με πηγές της ΕΛΑΣ, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ενώ αναμένονται και άνδρες της προσωπικής ασφάλειας της εισαγγελέως για να  διαπιστώσουν εάν έχει γίνει διάρρηξη.
Σύμφωνα με πηγές της ΕΛΑΣ τις ίδιες πηγές, παραβιασμένη διαπίστωσε ότι ήταν η πόρτα του σπιτιού η καθαρίστρια που πήγε το πρωί της Κυριακής για να καθαρίσει, είδε διάφορα πράγματα ανακατεμένα και χωρίς να εισέλθει στην οικία ενημέρωσε τηλεφωνικά την κ. Τουλουπάκη, η οποία λείπει και θα επιστρέψει εντός της ημέρας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης