Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Κορωνοϊός – Ελλάδα: Θετικοί στον ιό επτά αστυνομικοί που επέστρεψαν από την Τήνο

Κορωνοϊός – Ελλάδα: Θετικοί στον ιό επτά αστυνομικοί που επέστρεψαν από την Τήνο
Έχουν τεθεί σε καραντίνα 14 ημερών
Συναγερμός έχει σημάνει στην Ελληνική Αστυνομία από τα συνεχιζόμενα κρούσματα κορωνοϊού σε αστυνομικούς, αλλά και άτομα που κινούνται σε χώρους υπηρεσιών.
Στη λίστα των κρουσμάτων του κορωνοϊού, μετά τα αστυνομικά τμήματα Αγίου Παντελεήμονα, Ομόνοιας και Πατησίων από τις 16 Αυγούστου μέχρι και την Παρασκευή 21/8, προστέθηκαν ακόμη επτά αστυνομικοί που επέστρεψαν από την Τήνο.
Οι επτά αστυνομικοί είχαν μεταβεί από την Αθήνα στην Τήνο,  ως ενίσχυση για τα μέτρα του Δεκαπενταύγουστου και τον εορτασμό της Παναγίας και από αυτούς, οι δύο υπηρετούν στην Τροχαία, οι δύο στην Ασφάλεια και τρεις στην ΥΜΕΤ.
Ήδη, έχουν τεθεί σε καραντίνα 14 ημερών.
Η πλειοψηφία από αυτούς είχαν επιστρέψει στις υπηρεσίες τους και εντοπίστηκαν είτε επειδή παρουσίασαν συμπτώματα, είτε κατά την ιχνηλάτηση που κάνουν συνεργεία του ΕΟΔΥ.
Εκφράζονται φόβοι ότι μπορεί να εντοπιστούν και άλλοι αστυνομικοί θετικοί στον ιό.
Ήδη, όπως έγινε γνωστό από το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ, σύμφωνα με τα πρωτόκολλα, έχουν απολυμανθεί οι χώροι στους οποίους κινήθηκαν οι αστυνομικοί από την Τήνο και οι υπηρεσίες τους γενικότερα, ενώ προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς οι ιχνηλατήσεις και τα τεστ.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης