Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Αυτοί είναι οι νέοι προορισμοί που προσθέτει στο πρόγραμμά της η Austrian Airlines

tags :
Αυτοί είναι οι νέοι προορισμοί που προσθέτει στο πρόγραμμά της η Austrian Airlines
Ένα αεροσκάφος από την οικογένεια Airbus A320 θα απογειώνεται τρεις φορές την εβδομάδα από τη Βιέννη με προορισμό την πόλη στο βόρειο Ιράκ
Νέους προορισμούς προσθέτει στο πρόγραμμα πτήσεών της η Austrian Airlines. Από σήμερα, ο αερομεταφορέας της Αυστρίας πετάει ξανά στην Ερμπίλ.
Ένα αεροσκάφος από την οικογένεια Airbus A320 θα απογειώνεται τρεις φορές την εβδομάδα από τη Βιέννη με προορισμό την πόλη στο βόρειο Ιράκ.
 Αυτή η διαδρομή εξυπηρετεί κυρίως τη μεταφορά επιβατών που μετεπιβιβάζονται στη Βιέννη, και κατευθύνονται για παράδειγμα από ή προς τις ΗΠΑ.
Στο τέλος του μήνα, η αεροπορική εταιρεία θα προσθέσει επίσης την Κολωνία στο πρόγραμμά της ως έναν ακόμη προορισμό στη Γερμανία. Από τις 31 Αυγούστου, η πόλη του Ρήνου θα επανέλθει στο πρόγραμμα της Austrian Airlines με έως και δύο καθημερινές συνδέσεις.
Παράλληλα, για τις 3 Σεπτεμβρίου έχει προγραμματιστεί η επαναφορά των πτήσεων προς την πρωτεύουσα της Ιορδανίας, το Αμμάν, ενώ στις 14 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η επανεκκίνηση στο Τελ Αβίβ.

περισσότερα στο tourismtoday.gr
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης