Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση παλεύει να καλύψει το «άδειασμα» της Κομισιόν για το εμβόλιο

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση παλεύει να καλύψει το «άδειασμα» της Κομισιόν για το εμβόλιο
Ας σταματήσει επιτέλους ο κ. Μητσοτάκης και οι υπουργοί του να επιδίδονται σε εμπόριο ελπίδας, παίζοντας με την αγωνία των πολιτών για την πανδημία, τόνισε σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ
«Η κυβέρνηση για να καλύψει τα ψέματα του κ. Κικίλια, που επανέλαβε και ο κ. Μητσοτάκης, διαρρέει ως δήθεν επιβεβαίωση ότι τον Δεκέμβριο θα έχουμε τις πρώτες δόσεις του εμβολίου, μία ανακοίνωση της φαρμακευτικής εταιρίας AstraZeneca από τις 14 Αυγούστου, τέσσερις μέρες δηλαδή πριν το ξεκάθαρο άδειασμα της Κομισιόν στον υπουργό Υγείας στις 18 Αυγούστου», αναφέρουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνοντας ότι «η Κομισιόν, μετά και τη συμφωνία προαγοράς εμβολίων από την εν λόγω εταιρία, άδειασε τον κ. Κικίλια και είπε το αυτονόητο: Ότι "δεν μπορούμε να δώσουμε ακριβή ημερομηνία για τα εμβόλια", αφού εκκρεμεί το στάδιο των δοκιμών».
«Ας σταματήσει επιτέλους ο κ. Μητσοτάκης και οι υπουργοί του να επιδίδονται σε εμπόριο ελπίδας, παίζοντας με την αγωνία των πολιτών για την πανδημία με δεσμεύσεις για εμβόλιο τον Δεκέμβριο, το οποίο όμως ακόμα είναι σε δοκιμαστικό στάδιο», προσθέτουν οι πηγές της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης