Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

Ahval: Ο Erdogan είναι απομονωμένος στην κρίση της Ανατολικής Μεσογείου - Ισχυρή στήριξη στην Ελλάδα από δυτικούς παράγοντες

Ahval: Ο Erdogan είναι απομονωμένος στην κρίση της Ανατολικής Μεσογείου - Ισχυρή στήριξη στην Ελλάδα από δυτικούς παράγοντες
H Ahval περιγράφει την κλιμάκωση της κρίσης στην Ανατολική Μεσόγειο
Στην κλιμάκωση της ελληνοτουρκικής έντασης αλλά και στη διπλωματική αντεπίθεση στην οποία έχει περάσει η Ελλάδα αναφέρεται η τουρκική εφημερίδα Ahval.
«Ο Erdogan της Τουρκίας είναι απομονωμένος στην κρίση της Ανατολικής Μεσογείου» είναι ο τίτλος του δημοσιεύματος, όπου τονίζεται ότι η Ελλάδα έχει τη στήριξη των δυτικών παραγόντων της περιοχής.
Image
Στο δημοσίευμα γίνεται ειδική αναφορά στη Γαλλια και στο γεγονός ότι έχει αναπτύξει πολεμικά πλοία για την υποστήριξη της Ελλάδας, αφού η Τουρκία έστειλε ερευνητικό πλοίο στα διαφιλονικούμενα ύδατα στην ανατολική Μεσόγειο.
Το Παρίσι επιδιώκει επίσης πρόσθετες κυρώσεις εναντίον της Τουρκίας για παραβίαση ελληνικών και κυπριακών θαλάσσιων ζωνών.
Όσον αφορά τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι «έχουν εντείνει τις προσπάθειές τους για τη δημιουργία διπλωματικών σχέσεων με το Ισραήλ».
«Η Τουρκία βρίσκει τον εαυτό της ολοένα και πιο απομονωμένο, την ώρα που η Ελλάδα απολαμβάνει ισχυρή υποστήριξη από όλους τους δυτικούς παράγοντες της ευμετάβλητης περιοχής» επισημαίνεται μεταξύ άλλων.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης