Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Μεταμόρφωση: Αποτράπηκε ο κίνδυνος επέκτασης της πυρκαγιάς στο εργοστάσιο πλαστικών - Κλειστή η εθνική οδός Αθηνών - Λαμίας

Μεταμόρφωση: Αποτράπηκε ο κίνδυνος επέκτασης της πυρκαγιάς στο εργοστάσιο πλαστικών - Κλειστή η εθνική οδός Αθηνών - Λαμίας
Οι πυροσβεστικές δυνάμεις επιχειρούν την κατάσβεση της πυρκαγιάς
Τη μάχη με τις φλόγες συνεχίζουν να δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις για την κατάσβεση της πυρκαγιάς που ξέσπασε το πρωί του Σαββάτου 15/8 σε εργοστάσιο ανακύκλωσης πλαστικών στη Μεταμόρφωση Αττικής.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, αποτράπηκε ο κίνδυνος επέκτασης της πυρκαγιάς στο εργοστάσιο.
Το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων συντονίζει ο Αρχηγός του Π.Σ. αντιστράτηγος Στ. Κολοκούρης, ενώ στο σημείο βρίσκεται και ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Β. Παπαγεωργίου, για τον συντονισμό των φορέων.
Πάντως, πυκνός τοξικός καπνός έχει κατακλύσει τον ουρανό της Αττικής, ενώ πρόβλημα είναι  και η ατμοσφαιρική ρύπανση από τα καιόμενα πλαστικά και για τον λόγο αυτό από το πρωί υπάρχει επικοινωνία της Πυροσβεστικής με την Περιφέρεια.
Σύμφωνα με όσα ανέφεραν στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος, οι πολίτες που κατοικούν σε περιοχές όπου κατευθύνεται ο καπνός καλό θα είναι να μένουν στα σπίτια τους, με καλά κλεισμένα όλα τα ανοίγματα και να επικοινωνούν με γιατρό εάν δεν νιώθουν καλά, ενώ όσοι κινούνται στους δρόμους θα πρέπει να αποφεύγουν τον καπνό.
Στο μεταξύ, κλειστή παραμένει η εθνική οδός Αθηνών- Λαμίας.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης