Τελευταία Νέα
Οικονομία

Ολιγοήμερες διακοπές για τον Θ. Σκυλακάκη στην Ηλεία λίγο πριν αναλάβει το φορτίο αξιοποίησης των 72 δισ

tags :
Ολιγοήμερες διακοπές για τον Θ. Σκυλακάκη στην Ηλεία λίγο πριν αναλάβει το φορτίο αξιοποίησης των 72 δισ
Την επόμενη εβδομάδα, ο Θ. Σκυλακάκης θα πρέπει να επιστρέψει στην Αθήνα για να συντονίσει την αρμόδια εκτελεστική επιτροπή για το Ταμείο Ανάκαμψης
Oλιγοήμερες διακοπές στην Ηλεία και συγκεκριμένα στο χωριό Δουνέικα κάνει ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακάκης μαζί με τη σύζυγό του, λίγο πριν αναλάβει το βαρύ φορτίο του συντονισμού και της αξιοποίησης των 72 δις ευρώ.
Ο κ. Σκυλακάκης εθεάθη στην παραλία του χωριού, όπως βλέπετε στις φωτογραφίες του bankingnews.gr, να διαβάζει το βιβλίο του και να ξεκλέβει λίγες ώρες ξεκούρασης στις ξαπλώστρες της παραλίας.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, κάποια στιγμή πιο σημαντικός υπουργός της κυβέρνησης- αυτή την περίοδο λόγω και της κρισιμότητας για την ταχεία ανάκαμψη της οικονομίας από το γενικό lockdown- φόρεσε τα γυαλιά θαλάσσης και μπήκε στην θάλασσα κολυμπώντας ελεύθερο για μία ώρα περίπου κατά μήκος της ακτής.
Αργότερα, ντύθηκε και περπατώντας από την παραλία έφτασε στο σπίτι που διαμένει.
Την επόμενη εβδομάδα, θα πρέπει να επιστρέψει στην Αθήνα και ως γενικός συντονιστής της αρμόδιας εκτελεστικής επιτροπής για το Ταμείο Ανάκαμψης, να εκκινήσει την διαδικασία της συλλογής των προτάσεων από τους κύκλους εργασίας και τους υπουργούς
που προΐστανται σε αυτήν.
Θα πρέπει μέχρι τέλος του Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου 2020 να υπάρχουν τελικές δράσεις προς έγκριση – αυτές που συνιστούν το εθνικό στρατηγικό σχέδιο ανάκαμψης- και να υποβληθούν μέχρι 15 Οκτωβρίου 2020.

Μαξιμιλιανός
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης