Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Η Goldman Sachs αποκτά την General Motors Card και υπερδιπλασιάζει το χαρτοφυλάκιο των καρτών της

ΗΠΑ: Η Goldman Sachs αποκτά την General Motors Card και υπερδιπλασιάζει το χαρτοφυλάκιο των καρτών της
Η προσθήκη της GM, η οποία φέρει υπόλοιπα δανείων περίπου 3 δισεκατομμυρίων δολαρίων, θα υπερδιπλασιάσει το μέγεθος του χαρτοφυλακίου καρτών της Goldman Sachs
Μια μεγάλη συνεργασία επιχειρεί η αμερικανική τράπεζα Goldman Sachs, επιδιώκοντας να αγοράσει το franchise της πιστωτικής κάρτας της General Motors (General Motors Card), μόλις έναν χρόνο μετά τη δημιουργία παρόμοιας συνεργασίας με την Apple.
Η προσθήκη της GM, η οποία φέρει υπόλοιπα δανείων περίπου 3 δισεκατομμυρίων δολαρίων, θα υπερδιπλασιάσει το μέγεθος του χαρτοφυλακίου καρτών της Goldman Sachs.
Η Goldman κατέχει τώρα 2,3 δισεκατομμύρια δολάρια σε δάνεια με πιστωτική κάρτα, έναντι 1,9 δισεκατομμυρίων δολαρίων στην αρχή του έτους.
Ο τρέχων συνεργάτης της GM είναι η Capital One, με την οποία υπέγραψε συμφωνία το 2012.
Η αύξηση των co-branded καρτών ήταν μια βασική βάση της στρατηγικής της Goldman Sachs υπό τον David Solomon, διευθύνοντα σύμβουλο, ο οποίος ανέλαβε το τιμόνι το 2018.
Σημειώνεται πως η κάρτα της General Motors (Co-branded card) προσφέρει στον χρήστη επιστροφή 5% της αξίας των αγορών που πραγματοποιεί και το συνολικό ποσό που συσσωρεύεται αφαιρείται από την αξία αγοράς ενός αυτοκινήτου από την εταιρεία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης